SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE! Premijerligaš krenuo u OFANZIVU! Piksijev "orao" MENJA sredinu?!

Autor:

Sport

01.01.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre partije nisu prošle nezapaženo.

SRBIN PRED TRANSFEROM KARIJERE! Premijerligaš krenuo u OFANZIVU! Piksijev "orao" MENJA sredinu?!

Foto: ST/Nikola Mutić

Sve oči fudbalskih poklonika biće uprte u januarski prelazni rok i dešavanja na predstojećoj zimskoj transfer pijaci.

Uprave najvećih evropskih klubova širom planete uveliko rade na angažmanima pojačanja, telefoni neprekidno zvone, a broj sastanaka je značajno porastao u odnosu na uobičajeni deo sezone.

Prema pisanju austrijskih medija, još jedan Srbin uskoro bi mogao da se oproba u najjačem po kvalitetu klupskom rangu na evropskoj pozornici. Kako navode Austrijanci, rukovodstvo Brajtona, kao i stručni štab "galebova", veoma su zainteresovani da u svoje redove dovedu defanzivca "orlova" Strahinju Pavlovića.

Foto: Profimedia

Strahinja Pavlović

Bivši igrač Partizana i standardni štoper u Piksijevom timu od pre dve godine je član Salcburga i sa uspehom brani boje austrijskog šampiona, dok je pre toga igrao za švajcarski Bazel, belgijski Serkl Briž, francuski Monako i već pomenute crno-bele.

Popularni "Kalaba" ispunjava uslove za stil igre koji neguje šef struke Brajtona – Roberto de Zerbi, pa bismo uskoro mogli da ga gledamo u društvu Halanda, Sona i ostalih najvećih zvezda Premijer lige.

Mladi stručnjak Brajtona u sastavu želi korpulentnog štopera, koji osim odličnih defanzivnih karakteristika “ume sa loptom” i rutinski je prenosi na drugu stranu terena, odnosno, pomaže ekipi da kroz “pas igru” brže stigne do prilika za postizanje golova.

Inače, ugovor Strahinju Pavlovića sa Salcburgom veže do kraja juna 2027. godine, a prema podacima “Transfermarkta” njegova otkupna klauzula procenjena je na otprilike 25.000.000 evropskih novčanica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading