NAJAVLJENO - POTVRĐENO! Osman Bukari ODLAZI s Marakane! Stigao POZIV koji se ne ODBIJA!

Autor:

Sport

01.01.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Propustiće kompletne pripreme crveno-belih.

NAJAVLJENO - POTVRĐENO! Osman Bukari ODLAZI s Marakane! Stigao POZIV koji se ne ODBIJA!

Foto: Starsport

Osman Bukari

Ne, neće Bukari otići zauvek iz Crvene zvezde, već samo na kratak period. Razlog tome je što je selektor reprezentacije Gane, Kris Hjuton, saopštio konačan spisak fudbalera za predstojeći Kup Afričkih nacija u Obali Slonovače, koji se održava od 13. januara do 11. februara, a na njemu se nalazi i ime jednog od najboljih igrača srpskog šampiona.

Strategu iz Engleske i njegovim saradnicima nisu promakle dobre partije Bukarija u prvom delu sezone. Osman je u grupnoj fazi Lige šampiona postigao dva gola - protiv Mančester sitija na "Etihadu" i Jang Bojsa na stadionu "Rajko Mitić". Na sve je dodao pet superligaških golova u 16 odigranih utakmica, uz četiri "pakovanja".

Sjajni ofanzivac nagrađen je za to, pa će se zajedno sa saigračima boriti da popularnim "crnim zvezdama" donese peti trofej u istoriji na kontinentalnom takmičenju.

 

 

Nasuprot njemu, jedan prvotimac Zvezde je ipak "otpao" sa spiska, a to je vezista Edmund Ado (23), koji nije ni dobijao šansu kod bivšeg trenera Baraka Bahara. Nekadšnji igrač Šerifa će na zimskim pripremama imati priliku da se nametne novom-starom kormilaru crveno-belih Vladanu Milojeviću.

Što se tiče selekcije Gane, otpao je i Tomas Parti iz Arsenala, dok će među najvećim adutima biti braća Aju - Džordan iz Kristal palasa i Andre koji nastupa za francuski Avr, zatim, Mohamed Kudus član još jednog premijerligaša Vest Hema, Injaki Vilijams (Atletik Bilbao), Antoan Semenjo iz Bornmuta...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading