ŠOK NA MARAKANI: Crvenu zvezdu prvi napušta najbolji igrač?

Autor: P. Z.

Sport

28.12.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnim partijama tokom jeseni je skrenuo pažnju na sebe.

ŠOK NA MARAKANI: Crvenu zvezdu prvi napušta najbolji igrač?

Foto: ST/Nemanja Pančić

Fudbaleri Crvene zvezde u jesenjem delu sezone nisu opravdali očekivanja navijača, pošto su takmičenje u Ligi šampiona završili na poslednjoj poziciji u grupi, a u Superligi Srbije gledaju u leđa Partizanu.

Međutim, bez obzira na nedostatak rezultata, pojedini igrači šampiona Srbije su igrali na najvišem nivou, pa su za sebe zainteresovali veliki broj inostranih timova.

Prvi među njima je Osman Bukari, piše "Meridiansport".

Reprezentativac Gane je na 22 utakmice upisao šest golova i sedam asistencija, a pre svega je sjajan bio u Ligi šampiona. Bukari je postigao pogodak Mančester sitiju na Etihadu, dok je protiv prvaka Evrope u Beogradu imao asistenciju, a bio je i najbolji akter meča Crvena zvezda - Jang Bojs, kada je sa asistencijom i golom doneo jedini bod crveno-belima u elitnom takmičenju ove sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Osman Bukari postiže gol na Etihadu

Za sada za Bukarija nema zvaničnih ponuda, ali nema sumnje da će one stići vrlo brzo, pošto je na večitom derbiju ogroman broj skauta došao samo njega da gleda.

Takođe, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana Zvezdan Terzić je najavio da će doći do rasterećenja igračkog kadra, pošto ogroman broj igrača nije bio zadovoljan minutažom, što je posledica velike konkurencije.

Podsetimo, Bukari je na Marakanu stigao pre godinu i po dana za tri miliona evra, a njegova vrednost se sada procenjuje na 7.500.000 evropskih novčanica, pa bi Crvena zvezda mogla lepo da zaradi na njemu, pogotovo zato što ima još dve i po godine ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading