SLAVNI FUDBALER SREO NOVAKA NA PLAŽI! Hrvat poslao Đokoviću poruku i ODUŠEVIO sve Srbe!

Autor:

Sport

28.12.2023

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as nije krio zadovoljstvo zbog iznenadnog susreta.

SLAVNI FUDBALER SREO NOVAKA NA PLAŽI! Hrvat poslao Đokoviću poruku i ODUŠEVIO sve Srbe!

Foto: prinstcreen/Instagram/lovro majer

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je rezultatima i ponašanjem van terena postao inspiracija mnogim ljudima, dok se u toj grupi nalaze i brojni profesionalni sportisti.

Neretko je poslednjih godina Nole poslužio kao uzor i hrvatskim fudbalerima, pa su tako često usledile fotografije Đokovića sa Lukom Modrićem i ostalim asovima iz komšijskog nacionalnog tima.

Poznata je fotografija gde su sa Đokovićem i Modrićem i Rakitić, Kovačić i Perišić, dok je jedan od Novakovih najglasnijih branilaca bio Dejan Lovren u momentima kada su ga napadali svi zbog odbijanja da primi vakcinu protiv korona virusa.

Republika

Foto: prinstcreen/Instagram/djoker nole

Modrić, Kovačić, Đoković, Rakitić i Perišić

Ovog puta je još jedan hrvatski reprezentativac objavio fotografiju sa najboljim teniserom sveta. To je Lovro Majer, koga mnogi smatraju Modrićevim naslednikom u reprezentaciji Hrvatske, kada as Real Madrida reši da završi profesionalnu karijeru.

Majer je Noleta sreo u Dubaiju, gde se pripremao za start nove sezone i turneju u Australiji i pre egzibicije sa Karlosom Alkarazom u Rijadu u susednoj Saudijskoj Arabiji.

 

 

 

Majer je Đokovića pronašao na plaži i, uz fotografiju koju je objavio na društvenim mrežama, dodao je i komentar koji će oduševiti navijače u Srbiji.

- Zadovoljstvo je sresti te, nastavi da inspirišeš ljude - napisao je Novak uz heštegove gde Noleta nazvao "GOAT i idol".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Milan

28.12.2023 09:41

Braca od ujaka