"KARLITOS" LIKOVAO ZBOG POBEDE NAD NOVAKOM! Evo šta je PORUČIO Đokoviću!

Autor:

Sport

27.12.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser slavio u Rijadu protiv najboljeg svih vremena.

"KARLITOS" LIKOVAO ZBOG POBEDE NAD NOVAKOM! Evo šta je PORUČIO Đokoviću!

Foto: Printscreen/Twitter

Preokretom u egzibiciji, u Rijadu, Karlos Alkaraz je upisao treći trijumf protiv Novaka Đokovića, ali ovaj za razliku od prethodnih nema veliku vrednost, jer se radilo o egzbiciji.

"Karlitos" je pobedio srpskog asa rezultatom 2:1 (po setovima 4:6, 6:4, 6:4), a posle meča izneo je svoje viđenje istog.

- Nisam mogao da provedem mnogo vremena van terena, ali je bilo sjajno. Nadam se da ovo nije poslednji put da sam ovde i da igram u Rijadu - rekao je Alkaraz po završetku duela.

Foto: printscreen/youtube

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Voditelj programa je zatim poručio da je uspeo da savlada „starog momka“, ali je Karlos vešto izbegao potvrđivanje ove konstatacije.

- Ja to nisam rekao. Svaki put kada delim teren sa njim je sjajno. On je neverovatan, odrastao sam gledajući ga kada je osvajao velike turnire, vrlo sam srećan što mogu da igram protiv njega i nadam se da ću nastaviti. On izgleda kao da ima 20 godina. Želim da mu čestitam i da mu zahvalim što je igrao ovaj meč sa mnom ovde.

Potom je rekao da mu je cilj da nastavi da pobeđuje Novaka.

- Da nastavim da napredujem kao čovek i igrač, da probam da ga pobeđujem. To mi je glavni cilj za 2024, želim da osvojim velike turnire. Najbitnija stavar je da nastavim da učim - istakao je Alkaraz, drugi teniser ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading