NOLE NIJE MOGAO DA IZDRŽI! Odgovor Alkaraza NASMEJAO Đokovića do suza! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.12.2023

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser trijumfovao u Rijadu na egzibicionom meču.

NOLE NIJE MOGAO DA IZDRŽI! Odgovor Alkaraza NASMEJAO Đokovića do suza! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Karlos Alkaraz uspeo je da savlada Novaka Đokovića u Rijadu pred punim tribinama na Tenis kupu i nanese Srbinu treći poraz u njihovim međusobnim mečevima.

Bila je to treća pobeda za momka iz Mursije u šest okršaja prvog i drugog tenisera sveta, a posle duela "Karlitos" je izjavom nasmejao Noleta.

Naime, novinar je upitao Španca kako je igrati protiv čoveka koji je osvajao Grend slem turnire kad je on imao samo godinu dana.

Takođe, on je dodao i to da treba da bude "finiji prema starijima", kada se Alkaraz nasmejao.

- Ne bih rekao ja to tako, neverovatno je deliti s njim. Ovde, na oficijalnim turnirima, učenje od njega na ovakvim mestima i ovako izbliza... Odrastao sam gledajući njega, uvek sam sanjao biti na ovakvoj poziciji i igrati protiv njega. Srećan sam što mogu to. Nadam se da ću nastaviti, on izgleda kao da ima 20 godina. Delićemo teren još više nego jednom, zahvalan sam njemu što je igrao ovaj meč sa mnom - rekao je Alkaraz.

Naročito je bio interesantan uvodni prvi deo pitanja, kada se Novak i slatko nasmejao, što možete pogledati u priloženom video snimku.

Đoković je meč dobro otvorio i dobio prvi set rezultatom 6:4, ali je naredna dva izgubio istim rezultatom, pa je na kraju čestitao Špancu na pobedi, koja ipak nema veliki značaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading