POSLE PORAZA OD "KARLITOSA"! Novak poslao PORUKU Alkarazu, pa SPOMENUO i Nadala!

Autor:

Sport

27.12.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta izgubio u egzibicionom meču, koji je odigran u Rijadu.

POSLE PORAZA OD "KARLITOSA"! Novak poslao PORUKU Alkarazu, pa SPOMENUO i Nadala!

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Karlos Alkaraz slavio je preokretom u tri seta (4:6, 6:4, 6:4), ali je po završetku meča bio veoma raspoložen.

Po završetku egzibicionog duela, srpski as se obratio gledaocima sledećim rečima:

- Salam alejkum. Počeo sam tek da učim jezik. Bilo je ovo sjajno veče. Hvala svima što su došli, hvala ekselencijama koji su nam sve ovo obezbedili. Ovo je bio istorijski trenutak da u Arabiji igraju prvi protiv drugog tenisera na svetu. Bilo je sjajno - rekao je Đoković. 

Republika

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Velike pohvale je imao za svog rivala Karlosa Alkarasa

- Video sam ga na internetu. Gledao sam klipove, imao je 12 godina, a već je osvajao turnire. On je veoma skroman, dobar dečko. Dobra porodica. Fantastično je imati ga u našem sportu, on je jedan od lidera, videćemo mnogo od njega, tenis je u dobrim rukama, on će ga nositi godinama unapred - nastavio je Nole. 

Vraća se i Rafael Nadal, još jedan veliki borac, a Đoković je prokomentarisao povratak igrača s kojim je gradio najveće rivalstvo u istoriji "belog sporta". 

- Sjajna je vest što se Nadal vraća. On je legenda ovog sporta. Želimo da ga gledamo što više, bilo bi sjajno da i ja i Karlos igramo protiv njega što više. Tenis je obeležio u prethodnih 20 godina on, kao i Federer, Marej... Tenis je porastao u ovom veku, drago mi je što sam deo te ere, verujem da mogu još da pokažem, jer ja se ne predajem! - istakao je Novak Đoković. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading