Opština Bač: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političara! Tiče se i Radeta Šerbedžije!

Autor:

Vesti

27.12.2023

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istina jeste da je g. Vulin kontaktirao Narodnu biblioteku “Vuk Karadžić” kao politička partija, ne kao producent. U dopisu je samo zatražio informaciju o slobodnim terminima Velike sale Narodne biblioteke “Vuk Karadžić”, gde se ne precizira da je u pitanju bilo kakav koncert, kamoli da se spominje izvođač.

Opština Bač: Izvinjenje ili tužba za klevetu protiv lokalnog političara! Tiče se i Radeta Šerbedžije!

Foto: Printskrin/Vikipedia

Opština Bač obratila se saopštenjem u vezi sa optužbama da je otkazala koncert Radeta Šerbedžije.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- Zdravko Vulin, lokalni opozicioni političar iz opštine Bač, uznemirio je javnost informacijom da je Opština Bač otkazala koncert Radeta Šerbedžije.

- Koncert koji je, navodno, plaćen i za koji je prodato 400 karata.

- Istina jeste da je g. Vulin kontaktirao Narodnu biblioteku “Vuk Karadžić” kao politička partija, ne kao producent. U dopisu je samo zatražio informaciju o slobodnim terminima Velike sale Narodne biblioteke “Vuk Karadžić”, gde se ne precizira da je u pitanju bilo kakav koncert, kamoli da se spominje izvođač.

- Gospodin Vulin je obavešten da se sala Narodne biblioteke rekonstruiše, nije potpisan bilo kakav ugovor.

- Gospodin Rade Šerbedžija je rado viđen gost, za kojeg se nadamo da će u nekom narednom periodu posetiti našu opštinu, a od gospodina Vulina zahtevamo da se izvini zbog iznošenja neistina, u suprotnom će na sudu morati da dokazuje svoju nevinost.

- Dostavljamo javnosti kompletnu korespodenciju sa g. Vulinom, gde se vidi da nije moguće zakupiti salu u Narodnoj biblioteci, kao i fotografije radova u istoj.

Kompletnu prepisku pogledajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

28.12.2023 07:21

Brljivi i paranoični ovi lokalni poverenici