"GLAS NARODA JE GLAS BOGA"! Predsednik Vučić kaže da nikome neće dozvoliti da krade narodnu volju!

Autor:

Vesti

27.12.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo im dati da ukradu ništa. Tridesetog se završavaju izbori, potom idemo polako na konstituisanje skupštine i stvaranje vlade, i to je to, rekao je Vučić

"GLAS NARODA JE GLAS BOGA"! Predsednik Vučić kaže da nikome neće dozvoliti da krade narodnu volju!

Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić o najavi Srbije protiv nasilja, čije su pristalice pre nekoliko dana demolirale Skupštinu Beograda,  da neće učestvovati na eventualnim ponovljenim izborima, kaže da je to zato što znaju kako bi prošli.

Vučić kaže da su demonstranti dali sebi za pravo i da maltretiraju zaposlene u ministarstvima, i da država to ne sme da dozvoli.

– Ovi ljudi koje su šikanirali su nečije sestre, braća i majke. Kada izgubite po ko zna koji put, i nemate opravdanje, onda pronalazite objašnjenje u krivici nekog drugog. Ja imam suštinsko pitanje, za šefa ODIHR-a Alberta Jonsona: Zašto nije obavestio javnost o tome šta je čuo od Dragana Đilasa nekoliko dana prije izbora. To je ključna stvar, zašto je to sakriveno, jer neće moći da bude sakriveno. On je obavestio druge da mu je Đilas rekao da neće priznati izbore ni na koji način, i da su se spremali za proteste – otkrio je Vučić.

Kaže da je tada otkriven plan opozicije za nerede, i kaže da ima dokaze za sve što govori.

– Zašto ćutite, i ko vam je naredio da ćutite? Sve je unapred bilo pripremljeno, zato što su znali da će izbori biti čisti kao suza. Hteli su haos, da omalovaže Srbiju, i ja neću odustati od ovoga nikada. Sve su ovo znali. Taj posmatrač koji je došao, Šenah, na dva mesta je potpisao da nema nepravilnosti. A Šider, koji je opljačkao sopstvenu partiju, on na sastanku sa mnom kaže, pa ja sam video listiće, a misli na pozive, nema pojma šta su listići. Kaže video je hrpu nevažećih listića. A video je onih 487 listića koje su dostavili RIK, a svi su bili ispravni – istakao je Vučić.

Još jednom je ponovio da nikome neće dati da ukrade narodnu volju.

– Sveta je narodna volja, glas naroda je glas Boga. Nećemo im dati da ukradu ništa. Tridesetog se završavaju izbori, potom idemo polako na konstituisanje skupštine i stvaranje vlade, i to je to – rekao je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Danka

27.12.2023 19:35

Свака част овом човеку!

Tanja

27.12.2023 19:37

Narod je još jednom pokazao da je glasao za najbolje za budućnost i prosperitet Srbije. Srbija nikada neće stati.

Gaga

27.12.2023 19:39

Tako je predsednice. Narod je rekao na izborima svoje

Lenka

27.12.2023 19:40

Država neće dozvoliti da se opozicija igra sa državnom voljom naroda i nasilno je prekraja.