DULJAJ TRAŽI IGRAČE! Evo KAKVOG fudbalera trener Partizana želi u januaru!

Autor:

Sport

27.12.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Duljaj govorio je o mogućim pojačanjima Partizana za januarski prelazni rok.

DULJAJ TRAŽI IGRAČE! Evo KAKVOG fudbalera trener Partizana želi u januaru!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana osigurali su pobedom u večitom derbiju zvanje jesenjeg šampiona Srbije. Ipak, imajući u vidu koliko dugačku klupu ima Crvena zvezda, strateg crno-belih, Igor Duljaj, svestan je da će klub morati ozbiljno da se pojača kako bi se održao na prvom mestu Superlige Srbije. 

Bivši igrač Šahtjora govorio je o prioritetima i istakao kako je to imati igrače spremne da utrče na teren sa istim kvalitetom kao i prva postava. 

- Potrebno nam je još nekoliko pojačanja da bi se cela priča zaokružila, da bismo u svakom momentu imali resurse i na terenu i na klupi. To je zapravo nešto što sam iskusio u Ukrajini, da kada trener menja jednog igrača koji je ušao u zamor na teren ulazi jednako kvalitetan, ako ne i bolji i ne daje rivalu mnogo šanse. Zato smo označili kao prioritete krilo, možda i dva, a kažem to da bismo imali igrača u situacijama kada "lomimo" rivala u poslednjih 30 minuta, da taj koji ulazi bude prevaga. Da bude mlad igrač, željan dokazivanja, ambiciozan da se pokaže i dokaže u Partizanu - izjavio je Duljaj. 

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj na klupi Partizana

Potom je završio sa detaljnim profilom igrača kakve bi želeo u svojim redovima. 

- Ne mora da bude prva opcija, može da ima period adaptacije, ali kada uđe da pokaže kvalitet i doprinese timu, uz to da finansijski kasnije donese klubu. Ksander Severina je došao bez obeštećenja, plata mu je manja nego nekim srpskim igračima i to je put kojim želim da idemo. Takođe, potreban nam je jedan mlad, bonus igrač u odbrani, kako bismo mogli da kombinujemo kada možda Ilić nije u sastavu, kao i defanzivni vezni, sa istim targetom - da pomogne timu, ali da klub ima opciju da profitira kasnije - dovršio je strateg crno-belih. 

Partizan je načinio prve poteze potpisivanjem tri igrača iz omladinske škole. Ipak, to je zalog za budućnost, tako da treba očekivati fudbalere koji odmah prave razliku na terenu u januaru. Ono što će u značajnoj meri krojiti prelazni rok Partizana jesu odlasci. Podsetimo postoje velika interesovanja za Mateusa Saldanju, ponajboljeg igrača kluba iz Humske u jesenjem delu šampionata. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Snežana

28.12.2023 01:40

Dovedi Te Klea