PARTIZAN SE POJAČAVA! Čak TRI potpisa pala u Humskoj!

Autor:

Sport

27.12.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana ućiće u sledeći deo sezone jači za tri poznata imena.

PARTIZAN SE POJAČAVA! Čak TRI potpisa pala u Humskoj!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana osigurali su su sebi titulu jesenjeg šampiona Superlige Srbije. Istakao je Igor Duljaj neophodnost novih pojačanja ukoliko uprava želi da se ovaj neverovatni uspeh održi do sledećeg leta. 

Iako možda neće biti prava podrška u narednom delu sezone, Partizan je misleći na budućnost rešio da potpiše tri igrača iz svoje omladinske škole. U pitanju su Uroš Petrović  i Vanja Đorđević, koji su potpisali svoje prve profesionalne ugovore, te Uroš Knežević koji je produžio svoj ugovor. 

- Prvotimci Teleoptika, Uroš Petrović (2006) i Vanja Đorđević (2006), dobili su pred kraj 2023. godine najlepše novogodišnje poklone u vidu prvih profesionalnih ugovora sa FK Partizan, koje su potpisali na po tri godine. Mladi Uroš Knežević (2002) je ovom prilikom produžio ugovor sa crno-belima, te će sva trojica u novoj sezoni igrati za FK Teleoptik - stoji u objavi crno-belih na društvenim mrežama. 

 

 

Partizanova omladinska škola je iznedrila mnoge velike igrače čije fudbalske veštine i dalje znače za Srbiju. Dovoljno je pomenuti Aleksandra Mitrovića, Nemanju Radonjića i Sašu Lukića da odmah bude jasno koliko veliki potencijal se gaji i neguje na Teleoptiku. Pored omladinskih prinova, treba očekivati da Partizan dovede još igrača za nastavak sezone. Pominjao se igrač na krilu, a u zavisnosti od odlazaka, uprava će razmisliti koja su to moguća rešenja na različitim pozicijama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading