SAGA JE GOTOVA! Otkriveno da li će Ljajić pojačati PARTIZAN!

Autor:

Sport

26.12.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Novog Pazara razrešio je sve nedoumice oko mogućeg odlaska.

SAGA JE GOTOVA! Otkriveno da li će Ljajić pojačati PARTIZAN!

Foto: Starsport

Adem Ljajić

Kao bomba je u zadnjih par dana odjekivala informacija da bi Adem Ljajić mogao da se vrati na mesto slave i uspeha, i iz redova Novog Pazara pređe u Humsku 1. Izgleda da su sve spekulacije završene s obzirom da je generalni sekretar plavo-belih, Fikret Međedović, najavio da će bivši igrač Rome ostati i kroz prolećne bitke u Superligi Srbije. 

- Sve priznanja što su otišla našem fudbalskom klubu potvrda su da se godinama kvalitetno i naporno radilo. Nije ovo odjednom palo s neba. Dugo smo kuburili, borili se za opstanak, a došli smo do toga da drugu godinu zaredom konkurišemo za Evropu. Posle današnjeg razgovora sa Ademom Ljajićem i njegove potvrde da ostaje u klubu, sve osim izlaska na evroscenu bio bi veliki neuspeh. Hvala svim zaposlenim u klubu, gradu i našem Rasimu Ljajiću, koji je uvek tu za nas - rekao je Međedović na dodeli nagrada za najboljeg sportistu. 

Republika

Foto: Starsport

Adem Ljajić u dresu reprezentacije Srbije

Ljajić je upravo poneo pomenuto laskavo priznanje grada za 2023. godinu na tradicionalnom izboru u prepunoj Koncertnoj dvorani Kulturnog centra, u organizaciji lokalnog Sportskog saveza.

- Sigurno da priznanje znači, ali je pre svega bilo lepo videti sve ove ljude, koji su ulepšali ambijent. Posebno se to odnosi na omladinu, koja pravi velike rezultate za svoj grad. Čast mi je što sam bio deo ove ceremonije. Posebno hvala mojim saigračima i klubu, bez njih ne bih ni ja mogao da se individualno istaknem. Bilo je mnogo sportista, koji su tokom 2023. imali fenomenalne rezultate. Ne bi bilo pogrešno da su se na mom mestu našli Hamad Međedović, Elzan Bibić ili fudbaler Erhan Mašović - izjavio je Ljajić nakon uručivanja nagrade. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading