GOLMAN PARTIZANA NAGRAĐEN ZA DOBRE PARTIJE: Jovanović igrač kola Superlige!

Autor:

Sport

25.12.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Jovanović u prvom delu sezone bio je ponajbolji igrač Partizana, a sada je stiglo i laskavo priznanje.

GOLMAN PARTIZANA NAGRAĐEN ZA DOBRE PARTIJE: Jovanović igrač kola Superlige!

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović

Fudbaleri Partizana uspeli su da pobedom u večitom derbiju osiguraju sebi naslov jesenjeg prvaka šampionata Srbije. Upravo na ovom meču, Aleksandar Jovanović, golman crno-belih, pokazao je sve svoje fudbalske veštine i skoro svojeručno uspeo da sačuvao Partizan od potencijalnog izjednačenja. 

Kada jedan igrač uspe da pokaže fudbalsku virtuoznost na utakmici visokog značaja, kakav večiti derbi sigurno jeste, retko izostanu priznanja. Tako je bilo i ovaj put - Aleksandar Jovanović proglašen je za najboljeg igrača devetog kola Superlige Srbije

 

 

I da večitog derbija nije bilo, i da je Jovanović pružio lošu partiju, teško da bi to uspelo da ukalja sve ono što je bivši golman Hueske pokazao u jesenjem delu šamponata. Na svojim leđima je u više navrata nosio igrače Partizana, bio je prava uzdanica svoje odbrane, koja je u više navrata umela na trivijalne načine da popusti pred napadačkim pritiscima. 

Statistika ume da laže, ali kod Jovanovića pogađa pravo u centar. Jovanović je imao čak sedam utakmica na kojima nije primio gol, a treći je po broju primljenih golova po utakmici u Superligi. Možda nije najbolja statistika na prvi pogled, ali svako ko je gledao odbranu Partizana ove jeseni zna da ovakav učinak može biti delo samo prave golmanske "hobotnice". Shodno tome, nagrada je samo odraz vrhunskih partija od kojih će Partizan u mnogome zavisiti i u narednom delu takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading