NATHO NE KRIJE SREĆU! Načeo Zvezdu pa OTKRIO ko mu je najviše NEDOSTAJAO!

Autor:

Sport

20.12.2023

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan pobedom u 171. Večitom derbiju obezbedio lidesku poziciju na kraju jesenje sezone.

NATHO NE KRIJE SREĆU! Načeo Zvezdu pa OTKRIO ko mu je najviše NEDOSTAJAO!

Foto: Starsport

Večiti derbi

Sjajnu partiju pružio je Bibars Natho (35) protiv Crvene zvezde, bio je najbolji pojedinac Partizana sve dok ga trener Igor Duljaj nije zamenio, a nagrada je stigla u vidu vodećeg gola u 41. minutu s "bele tačke".

Još jednom je iskusni vezista preuzeo odgovornost i sigurno izveo jedanaesterac, čime je dao veliki doprinos u trijumfu crno-belih, povratku na čelo tabele i titulu jesenjeg prvaka.

- Sjajna, sjajna pobeda za nas. Veoma bitna. Nedostajali su nam "grobari" na južnoj tribini, ali ipak veliko hvala i svim navijačima koji su došli i podržali nas neverovatno. Mnogo nam znači što smo osvojili tri boda na našem stadionu i vratili se na prvo mesto na tabeli - rekao je Natho.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Izraelac je dodao da, bez obzira što je bio najstariji na terenu, nema problem da se uhvati u koštac sa mnogo mlađim momcima.

- Znate kako, sve što ste stariji želite da pokažete deci kakav ste karakter. Ako sam ja prvi koji će da se bori, da se "pobije" na terenu, onda i oni moraju za mnom. Na kraju krajeva, godine ne igraju, već energija, srce, noge i glava, odnosno ono što imate u njoj. Nije bitno da li imate 35 ili 25, morate da znate da igrate fudbal, to je najvažnije - objasnio je Natho.

Imao je iskusni vezista i susret sa zemljacima na drugoj strani, golmanom Omrijem Glazerom i trenerom Barakom Baharom.

- Pokušao je Glazer malu psihološku igricu sa mnom, pružio mi je ruku pre penala. Imam veliko poštovanje prema njemu i treneru Baharu. Žao mi je zbog njih, ali za mene je Partizan najbitniji i uvek dajem sve za pobedu - poručio je Natho.

Na kraju je organizator igre crno-belih prokomentarisao ono što sledi po završetku zimske pauze.

- Ako je ova polusezona bila ovoliko teška, mogu samo da zamislim šta nas čeka na proleće. Uvek kažem, moramo da gledamo samo sebe, kako da napredujemo i budemo što bolji. Sezonu smo počeli sjajno, u poslednjih mesec dana malo pali sa formom, bilo je problema i povreda, ali u derbiju je sve došlo na svoje. Videli ste energiju momaka, disali smo kao tim, svi kao jedan, od onih na terenu, do onih na klupi, trenera i stručnog štaba. Bilo je ovo prelepo veče za nas, tako moramo da nastavimo i u drugom delu - zaključio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading