POSLE NAJAVE DA SE VRAĆA U ZVEZDU! Oglasio se Borjan! Njegova OBJAVA sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanadski reprezentativac prosleđen je na pozajmicu u Slovan iz Bratislave.

POSLE NAJAVE DA SE VRAĆA U ZVEZDU! Oglasio se Borjan! Njegova OBJAVA sve GOVORI! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Partizana su pobedom nad Crvenom zvezdom (2:1) došli do titule jesenjeg šampiona, a posle utakmice u Humskoj na društvenim mrežama se oglasio nekadašnji golman i kapiten srpskog prvaka Milan Borjan.

Zvezda ni nakon osam pobeda ne zna za pobedu na stadionu najvećeg rivala, koji je golovima Bibarsa Natha i Mazeusa Saldanje naneo bolan poraz atkuelnom šampionu Srbije.

Neuspeh u Humskoj uslovio je i smenu trenera Baraka Bahara, kojeg će na klupi zameniti dobro poznato lice na "Marakani" - Vladan Milojević.

 

Republika

Foto: printscreen/instagram

Objava Milana Borjana

Po završetku najveće srpske fudbalske svetkovine, na društvenim mrežama se oglasio nekadašnji golman Zvezde Milan Borjan, koji trenutno brani boje Slovana iz Bratislave.

Bivši kapiten crvneo-belih je na svom Instagram storiju objavio fotografiju na kojoj se uz njega nalaze i Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Marko Gobeljić, Slavoljub Srnić, Aleksandar Pešić i Milan Rodić, sa trofejima kupa i nacionalnog šampionata. Ispod fotografije Borjan je kratko napisao:

- Bio jednom jedan tim... - stoji u poruci Milana Borjana.

Ovo je zapravo slika koju je na svom zvaničnom profilu objavila Crvena zvezda, a koju je sada Borjan iskoristio da podseti na momke koji su crveno-belima donosili pehare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading