DELIJE POSLALE PORUKU IGRAČIMA ZVEZDE! Skinite dresove! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2023

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna scena po završetku 171. Večitog derbija.

DELIJE POSLALE PORUKU IGRAČIMA ZVEZDE! Skinite dresove! (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan je pobedom nad Crvenom zvezdom u 171. svetkovini srpskog fudbala izbio na lidersku poziciju i sačekaće prolećne borbe sa čela tabele.

"Parni valjak" su golovima do pobede vodili Bibras Natho i Mateus Saldanja, dok je konačnih 2:1 postavio Šerif Endiaj, kome je to bio prvi gol na superligaškoj sceni.

Po završetku utakmice u Humskoj, izabranike Baraka Bahara sačekali su zvižduci od strane najvatrenijih navijača, a onda i povici sa severne tribine:

- Skinite dresove! Skinite dresove! - uzvikivali su navijači Crvene zvezde.

@draganivanjicaczv80 Delije opet oterale igrače u tunel i tražile da skinu dresove 👀#fkcz #zvezda #czv #crvenazvezda ♬ original sound - DRAGAN 🇷🇸

Nema sumnje da je kratko zadržavanje igrača srpskog šampiona ispred najvernijih pristalica dovoljno govorio o njihovom razočaranju u rezultate tokom 2023. godine.

Odmah posle zvižduka i pokliča, prvotimci crveno-belih na čelu sa kapitenom Aleksandrom Dragovićem su se uputili ka svlačionicama... Posle eliminacije sa evropske scene i osvojenog četvrtog mesta u Ligi šampiona, usledio je novi krah na domaćoj sceni.

Inače, delije su u ovom meču imale zanimljivu koreografiju, sa natpisom "pada kiša, ja se klizam".

Partizan će nastavak takmičenja u Superligi Srbije sačekati kao prvoplasiran sa 46 bodova, koliko ima i Baharov tim, ali i lošiji međusobni skor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading