BAHAR POSLE PORAZA PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU! Izraelac OTKRIO da li ostaje u Zvezdi!

Autor:

Sport

20.12.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je prepustila lidersku poziciju Partizanu, posle poraza u 171. Večitom derbiju.

BAHAR POSLE PORAZA PROGOVORIO O GORUĆEM PITANJU! Izraelac OTKRIO da li ostaje u Zvezdi!

Foto: Starsport

Crveno-beli su poraženi od "parnog valjka", golovima Bibrasa Natha iz penala i Mateusa Saldanje, dok je neuspeh gostiju spasio Šerif Endiaj - 1:2.

Trener srpskog šampiona Barak Bahar dao je svoje viđenje Večitog derbija u Humskoj:

- Primili smo veoma lak gol, mnogo glupih stvari, nismo iskoristili svoje šanse. Ali, ovo je fudbal. Izvinjenje navijačima, ali ovo je fudbal - rekao je Bahar posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Kristijan Belić i Inbeom Hvang

Otkrio je potom dalje planove, odnosno, da li će ostati na klupi Zvezde zbog eliminacije iz Evrope, kao i poraza od najljućeg rivala. 

- Tek smo završili utakmicu, ne mogu da sad govorim o svom statusu. Sešćemo sa upravom i odlučiti šta ćemo da uradimo. Želeli smo da pobedimo, ali dešava se to o u fudbalu. Vodili smo na tabeli, ali nismo uspeli. U ovom trenutku ne bih da pričam o novcu, samo o fudbalu - istakao je Bahar.

Izraelac je poručio da sebe i dalje vidi kao trenera Zvezde.

– Ovde sam, radim najbolje što mogu, radim naporno. Sada idemo na veliku pauzu, moramo da se opustimo i da odlučimo šta ćemo da radimo u budućnosti – dodaoje Barak Bahar.

Crvena zvezda će prezimiti na drugoj poziciji sa 46 bodova, dok je Partizan prvi deo takmičenja završio kao lider sa istim brojem poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading