IGOR DULJAJ ŠALJIVO NAKON POBEDE: Dva puta smo promašili, ali došli smo na pravo mesto!

Autor:

Sport

20.12.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stručnjak crno-belih u dobrom raspoloženju govorio o derbiju.

IGOR DULJAJ ŠALJIVO NAKON POBEDE: Dva puta smo promašili, ali došli smo na pravo mesto!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savldali su Crvenu zvezdu u 171. večitom derbiju na domaćem terenu. Crno-beli su tako došli do titule jesenjeg šampiona Superlige Srbije, vrativši se na prvu poziciju nakon serije loših rezultata.

Za medije je posle utakmice govorio trener Partizana, Igor Duljaj. Strateg tima iz Humske 1 je na šaljiv način otvorio izlaganje, usled komične situacije pre utakmice, kada je autobus sa igračima Partizana promašio put do stadiona. 

- Pa dobro, dva puta smo promašili, ali došli smo na pravo mesto, a to je stadion Partizana, gde se odigrala veličanstvena utakmica. Hoću da pozdravim sve učesnike utakmice, kolegu iz Zvezde, igrače Zvezde, dosta njih poznajem, moje igrače, stručni štab i predivnu publiku koja je došla. Mislim da su imali šta da vide, imali su dosta šansi sa obe strane - izjavio je stručnjak Partizana. 

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Potom se Duljaj dotakao zalaganja svojih igrača, ali i protivnika. 

- Radili smo neke detalje prepodne. Mislili smo da smo uspeli protiv ekipe kao što je Zvezda. Najveći uspeh je u želji igrača da pobede utakmicu. Nisam im nabijao nikakav pritisak, nisam držao govore. Jednostavno sam im ukazao na neke stvari na koje treba obratiti pažnju. Pritisak sam skinuo sa njih. Pritisak je veći bio na Zvezdi. Želim da se zahvalim igračima Zvezde na fer i korektnoj igri što su upriličili da je utakmica bila interesantna - naveo je trener Partizana.

Na kraju je bivši igrač Šahtjora istakao nevažnost jesenje titule, ali i mistriozno pomenuo da su dalje odluke na upravi. 

- Znate kako, imali smo dosta problema. Nisam pričao o tome. Severina je odradio četiri treninga, imao povredu zadnje lože. Mnogo je teško ući u igru. Neke izmene smo morali da pravimo, jer su igrači tražili. Nije lako da igrači igraju po 90 minuta svaki meč. Zvezda nas je dugim loptama saterala na nekih 30 metara od gola. U takvoj situaciji moramo da imamo visoke igrače da neutrališu opasnost. Mi smo dugim loptama tražili Nikolića, koji može da zadrži loptu. Ono što je najvažnije, tri boda, ništa ne znači. Za mene jesenji prvak ništa ne znači. Slovo na papiru. Ništa to ne donosi, meni lično. Došlo je vreme da vidimo kakve će biti odluke kluba, kako ćemo dalje. Da vidimo šta ćemo i kako ćemo - naveo je trener crno-belih nakon utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading