POVREDE KROJE SASTAV PARTIZANA: Starter na derbiju biće fudbaler koji je odigrao samo 113 minuta ove sezone!

Autor: P. Z.

Sport

20.12.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igor Duljaj se suočava sa velikim problemom.

POVREDE KROJE SASTAV PARTIZANA: Starter na derbiju biće fudbaler koji je odigrao samo 113 minuta ove sezone!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde danas (sreda, 20. decembar) od 18 časova u Humskoj igraju 171. večiti derbi, u okviru odloženog devetog kola Superlige Srbije.

Oba trenera su u utorak na konferencijama za medije izjavila da imaju probleme sa povredama, ali se čini da je Igor Duljaj gore prošao, pošto će u vatru morati da gurne jednog igrača koji nema previše utakmica u nogama.

Naime, strateg "parnog valjka" je potvrdio da u timu neće biti Frenka Kanutea, a onda se pojavila informacija da problem sa povredom ima i Aleksandar Šćekić, koji je trebalo da uskoči u startnu postavu, pa će izbor pasti na mladog Mateju Stjepanovića.

Republika

Foto: Starsport

Mateja Stjepanović

Ovaj 19-godišnji defanzivni vezista je ove sezone upisao četiri nastupa u crno-belom dresu, na kojima je ukupno sakupio 113 minuta. Pritom, odigrao je ceo meč protiv Radničkog iz Kragujevca, što znači da je prethodno u prva četiri i po meseca sezone na terenu proveo samo 23 minuta.

Sa druge strane, zna se da će van protokola ostati nedovoljno oporavljeni Mirko Ivanić, kao i to da će u startnoj postavi biti Aleksandar Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading