MILETIĆ ODBRUSIO STAMENIĆU I BUKARIJU: Obično se to okrene kad SVI NAJMANJE očekuju!

Autor:

Sport

20.12.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tenzije dostižu maksimum.

MILETIĆ ODBRUSIO STAMENIĆU I BUKARIJU: Obično se to okrene kad SVI NAJMANJE očekuju!

Foto: Starsport

Nemanja Miletić

Partizan će u zaostalom kolu dočekati Crvenu zvezdu na stadionu JNA u 171. večitom derbiju.

Mnogo bure su podigle izjave iz tabora crveno-belih pred ovaj susret. Mladi vezni igrač Marko Stamenić izjavio je kako je Partizan imao veliku pomoć sudija ove jeseni. 

Nedugo potom oglasio se i Osman Bukari koji je izjavio da je Zvezda mnogo kvalitetnija u odnosu na Partizan, te da bi njegov tim trebalo da pobedi sa četiri gola razlike.

Igor Duljaj se osvrnuo na te izjave, mnogima su bile nejasni ovakvi potezi, a još jedan u nizu takvih je bivši fudbaler crno-belih Nemanja Miletić.

- Da budem iskren, nikada nisam razumeo takve izjave. Za jednog profesionalca, u ovom slučaju Marka Stamenića koji ima 21 godinu, mlad je i perspektivan igrač. Da izjavljuje ovakve stvari... Ali opet, svako ima pravo na svoje mišljenje i svako može da priča šta hoće - poručio je Nemanja Miletić za B92.

Republika

Foto: Starsport

Marko Stamenić

Potom se osvrnuo i na izjavu Ganjanina.

- Svaka čast za izjavu, očigledno je da ima samopouzdanja da tako može da priča. Naravno, u fudbalu je sve moguće, ali i da znam da će biti tako nikad ne bih izjavio tako nešto. Nismo svi isti. Naravno, ja opet iznosim moje mišljenje sa kojim se neko može složiti ili ne. Ali obično se to okrene u drugu stranu kada svi najmanje očekuju. Kad svi misle da će biti 5:0 okrene se sve, ali videćemo, nastavio je bivši igrač Partizana.

Za kraj je i prognozirao rezultat predstojećeg derbija.

Naravno da očekujem i želim da dobije Partizan, pa neka to bude i sa minimalnim rezultatom. Svaki derbi nosi nesto novo, a voleo bih da publika ovog puta uživa u fudbalu. Mislim da Zvezda sada nije u nekom dobrom ritmu. Smatram da je Partizan svoje bodove izgubio prelako, a taj trenutak je Zvezda iskoristila. Verujem u Partizan i nadam da će se posle derbija naći na prvom mestu - zaključio je Nemanja Miletić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading