KAPITEN PARTIZANA PORUČIO! Nismo imali PRITISAK! Ništa nije GOTOVO!

Autor:

Sport

20.12.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pobedom obezbedili zimovanje na tronu superligaške tabele.

KAPITEN PARTIZANA PORUČIO! Nismo imali PRITISAK! Ništa nije GOTOVO!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana pobedili su u 171. večitom derbiju Crvenu zvezdu rezultatom 2:1, golovima Bibarsa Natha i Mateusa Saldanje.

Posle utakmice za televiziju Arena Sport je izjavu dao Svetozar Marković, koji je naglasio da ništa nije gotovo i da njegov tim treba sada se dokazuje.

- Mislim da ne treba ništa ne znači, ima još mnogo utakmica da se igra, mnogo je bodova u opticaju, moramo da se odmorimo dobro i da se pripremimo za nastavak sezone - rekao je Marković.

Foto: Starsport

Mateus Saldanja je potvrdio pobedu Partizana u 171. Večitom derbiju

Kapiten "parnog valjka" je potom objasnio da igrači nisu bili pod pritiskom i da je sopstvenom željom tim pokazao koliko mu znači ova pobeda.

- Pa dobro, sigurno da jeste, isto tako niko ne mora da nas optereti da mi moramo nešto ili ne, znamo šta znači ova utakmica, nama i navijačima, pokazali smo 90 minuta koliko nam znači - istakao je defanzivac lidera Superlige Srbije.

Izabranici Igora Duljaja prolećne borbe čekaju sa liderske pozicije i 46 bodova, koliko ima i drugoplasirana Crvena zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading