JUNAK 171. DERBIJA ZAGRMEO! Ovaj tim Partizana ZASLUŽUJE poštovanje!

Autor:

Sport

20.12.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Aleksandar Jovanović bio je najzaslužniji za pobedu crno-belih.

JUNAK 171. DERBIJA ZAGRMEO! Ovaj tim Partizana ZASLUŽUJE poštovanje!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trijumfovali su protiv Crvene zvezde u 171. večitom derbiju i sa nova tri boda potvrdili epitet jesenjeg prvaka.

Izabranici Igora Duljaja su u Humskoj savladali najljućeg rivala sa 2:1, a jedan od najboljih aktera na terenu bio je čuvar mreže "parnog valjka" Aleksandar Jovanović.

Sjajni golman je sumirao utiske posle trijumfa:

Foto: Starsport

Aleksandar Jovanović slavi sa Markovićem i Nikolićem

- Značila nam je ova pobeda. Ostajemo skromni, ali mnogo nam znači. Cela javnost je sumnjala u ovaj tim od samog početka. Jeste na teži način, ali završili smo polusezonu na prvom mestu. Pojedini igrači iz tabora Crvene zvezde su davali neke izjave, a smatram da Partizan zaslužuje više poštovanja. Ne bih da stvaram naslove u novinama. Nisu nas one dodatno motivisale, ali treba znati da Partizan mora da se poštuje. Bio sam u ulozi stranca, pa sam poštovao najveće klubove iz tih zemalja - rekao je Jovanović.

Nekadšanji reprezentativac je dobio pohvale za odbranu, posle odlično izvedenog slobodnog udarca Gelora Kange u finišu utakmice.

- Dobra intervencija je bila. Važno je što sam spasio taj gol. Najbitnije da smo dobili. Lepo je na ovakav način otići na pauzu. Nije lako, ovde je uvek veliki pritisak. Ako dobiješ lepo je, ako izgubiš odmah je problem. Za nijansu je draže što smo na ovakav način došli do te jesenje titule. Ne bih da stvaram famu oko pobede. Imamo pauzu da malo odmorimo, pa da se spremamo za proleće - istakao je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading