"PUKLE" DVE "BOMBE" U JEDNOM DANU! Milojević se VRAĆA u Zvezdu, a sa njime stiže i VELIKI ljubimac delija!

Autor:

Sport

20.12.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga je sve potvrdila na društvenim mrežama.

"PUKLE" DVE "BOMBE" U JEDNOM DANU! Milojević se VRAĆA u Zvezdu, a sa njime stiže i VELIKI ljubimac delija!

Foto: Starsport

Kao grom iz vedra neba odjeknula je informacija da je Vladan Milojević preuzeo kormilo Crvene zvezde od Baraka Bahara, koji je smenjen odmah posle poraza u 171. Večitom derbiju od Partizana rezultatom 1:2.

Trofejni tručnjak će se drugi put naći na trenerskoj klupi, koju je posle odlaska prepustio tadašnjem šefu struke legendarnom Dejanu Stankoviću.

U međuvremenu, Crvena zvezda je promenla još trojicu trenera, pa su se nakon Dekija, na klupi dokazivali Miloš Milojević (osvojio titulu i otišao u UAE) i Barak Bahar, čiji je mandat trajao do večerašnjeg gostovanja u Humskoj.

Foto: Starsport

 

Nije samo Vladan Milojević jedini povratnik na Marakanu, uoči nastavka sezone na proleće, već će delije ponovo moći da gledaju i nekadašnjeg kapitena Milana Borjana.

Kandaski reprezentativac je poslat na pozajmicu u Slovan iz Bratislave, kada je u Zvezdu došao Bahar, koji je sa sobom poveo i Omrija Glazera. Iako se izraelski reprezentativac dokazao odbranama u prethodnim mečevima, ne bi bilo iznenađenje da navijači crveno-belih ponovo na "Rajku" vide Borjana, koji je dolaskom Baraka dobio "zahvalnicu" i morao da nađe novi klub u kome će igrati kao pozajmljen igrač.

Foto: instargam/Printscreen

 

 

Da se Borjanov povratak na Marakanu naslućuje, potvrdila je i njegova supruga Snežana Filipović, koja se oglasila na društvenim mrežama.

- Nije važno što ste mi uništili par dana u Parizu, ali mi je važno što ste uništili snove mnogih navijača Crvene zvezde - napisala je Snežana Borjan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Trike

20.12.2023 21:45

Pod HITNO MARKO MARIN ,MRKELA I TERZIC treba da odu oni su doveli ove igrace HVANG je lepezaner u fazi napada i nesto vredi ali u fazi odbrane je OO