NESTALA DEVOJČICA VERA HRUSTIĆ (14)! Nemačka na nogama, nema im još jednog deteta!

Autor:

Svet

20.12.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka je poslednji put viđena u izbegličkom smeštaju u Toitenvinkelu oko 16 časova u utorak.

NESTALA DEVOJČICA VERA HRUSTIĆ (14)! Nemačka na nogama, nema im još jednog deteta!

Foto: Polizeipräsidium Rostock

Nemački mediji su javili da je četrnaestogodišnja Vera Hrustić nestala u utorak poslepodne, ostavljajući iza sebe zabrinutu porodicu i zajednicu u kojoj je boravila.

Tinejdžerka je poslednji put viđena u izbegličkom smeštaju u Toitenvinkelu oko 16 časova. 

Vera je visoka oko 1,60 m, vitka i ima crnu kosu do ramena. U trenutku nestanka, na sebi je imala belu jaknu na crne prugei.


Policija iz Roštoka pozvala je  građanima da pomognu u pronalaženju Vere Hrustić, te je putem svoje internet stranice apelovala na sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom detetu da joj jave. 

Nadležni u Nemačkoj godišnje registruju više od 50.000 prijava za nestalu decu i adolescente. Međutim, policija u kratkom vremenskom roku uspeva da razjasni većinu slučajeva.

Nemačka je i krajem prošle nedelje bila na nogama zbog nestanka dvogodišnje Melise iz okoline Zigmaringena, koja je, nažalost, u utorak ujutru pronađena mrtva. . 

Njeno telo su pronašli ronioci u reci, koja se nalazi nedaleko od njene kuće. Melisa je nestala u nedelju oko 17 sati i više od 40 sati je trajala potraga za njom. Devojčica se iskrala od roditelja iz kuće  i ispostavilo se, otišla do reke, pored koje je često sa njima šetala i u nju upala.

Baš tih dana ponovo je pokrenuta istraga o nestanku male Inge, kojoj nema ni traga ni glasa već osam godina.  Policija sve vreme pokušava da reši ovaj slučaj, a sada su konačno isplivali novi tragovi.

Prema policijskim izveštajima, trenutno se pretražuje bivši vojni objekat. Na licu mesta su ljudi koji kopaju lopatama, a stigao je i mali bager.

Petogodišnja Inga nestala je 2. maja 2015. godine u Vilhelmshofu, a to mesto udaljeno je samo pet kilometraa od mesta gde se trenutno vrše iskopavanja.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading