MILOJEVIĆ VEĆ STIGAO NA MARAKANU! Isplivali DETALJI ugovora, EVO kada će se održati PROMOCIJA! Sreću mu POŽELEO bivši kapiten Zvezde!

Autor:

Sport

20.12.2023

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli pred promovisanjem novog šeffa stručnog štaba.

MILOJEVIĆ VEĆ STIGAO NA MARAKANU! Isplivali DETALJI ugovora, EVO kada će se održati PROMOCIJA! Sreću mu POŽELEO bivši kapiten Zvezde!

Foto: Tanjug/AP

Odmah posle poraza u 171. Večitom derbiju od Partizana (1:2), rukovodstvo Crvene zvezde se iz Humske uputilo u Ljutice Bogdana. Na Marakani je momentalno održan hitan sastanak sa ljudima iz Upravnog odbora.

Odlučeno je da se misija Izraelca Baraka Bahara završila posle samo šest meseci na klupi prvaka Srbije. Posle neuspeha u Ligi šampiona, usledio je krah i u najvažnijem meču na domaćoj sceni, pa će bivšeg trenera Makabija iz Haife naslediti Vladan Milojević.

Čelnici crveno-belih su procenili da je pravo vreme da se pred zimsku pauzu napravi promena šefa stručnog štaba, koji se već nalazi na sastanku u prostorijama stadiona "Rajko Mitić".

Republika

Foto: Starsport

Mičel Donald ljubi grb Zvezde

Na pomolu je konačan dogovor, a kako saznaje naš portal, ako bude po planu sklopiće se saradnja na dve i po godine, tačnije do juna 2026.

Sa Milojevićem stižu i novi saradnici, koje će iskusni stručnjak naknadno odabrati, kao i doneti odluku oko starta priprema, koje će se obaviti na Kipru. Sada se čeka saopštenje iz Crvene zvezde i potvrda poteza, koji su usledili posle poraza u 171. okršaju sa Partizanom.

Promocija novog trenera Crvene zvezde održaće se u petak od 13 časova.

Inače, među prvima je Vladanu Milojeviću sreću u drugom mandatu na klupi Zvezde poželeo i bivši kapiten crveno-belih Mičel Donald.

Foto: printscreen/Instagram

objava Mičela Donalda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading