UKRALI BAGER KOD ČAČKA PA GA ODVEZLI ČAK DO SUBOTICE! Krađa bez presedana, a otkriveno i ko stoji iza nje!

Autor:

Hronika

20.12.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je da očevicima nije bilo ništa sumnjivo, budući da je transport teške mehanizacije u građevinskom kampu svakodnevna pojava.

UKRALI BAGER KOD ČAČKA PA GA ODVEZLI ČAK DO SUBOTICE! Krađa bez presedana, a otkriveno i ko stoji iza nje!

Foto: Shutterstock

Građevinska mašina koja je ukradena tokom prošle noći, a koja pripada požeškoj firmi angažovanoj na izgradnji auto -puta, pronađena je danas u Subotici. Kako nezvanično saznajemo, bager su ukrali radnici jedne građevinske firme iz Mionice, a brzom akcijom policije, mašina je pronađena i vraćena vlasnicima.
 

Krađa u noći i neobičan način transporta
 

Bager težak sedam i po tona ukraden je u subotu oko 22 časa, kada su kradljivci na šlep natovarili mašinu. Interesantno je da očevicima nije bilo ništa sumnjivo, budući da je transport teške mehanizacije u građevinskom kampu svakodnevna pojava.

 

Apel vlasnika i reakcija na društvenim mrežama
 

Vlasnik građevinske mašine je nakon krađe objavio fotografiju na društvenim mrežama, uz apel da se bager pronađe pre nego što bude prodat ili rasparčan. Čak je ponudio i nagradu nalazaču. Ova reakcija na društvenim mrežama doprinela je brzom pronalasku ukradene mašine.

 

Povratak u ispravnom stanju
 

Nakon što je pronađena, građevinska mašina vraćena je vlasnicima u ispravnom stanju, što je sigurno olakšanje za firmu angažovanu na izgradnji auto puta.

Ovaj slučaj ukazuje na važnost brze reakcije policije i mobilizacije društvenih mreža u rešavanju krivičnih dela, kao i na značaj opreza i bezbednosnih mera u zaštiti građevinskih mašina i opreme.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toliko

21.12.2023 05:59

Ako je u Čačku maznuto,to je verovatno uradio Ostoja Limar ili Sekač...poznat je po tome.