ŽESTOK ODGOVOR BAHARU! Fudbaler kojeg je Izraelac PRECRTAO jednom slikom "ZAPALIO" društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Sport

20.12.2023

23:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov status je i dalje pod velikim znakom pitanje.

ŽESTOK ODGOVOR BAHARU! Fudbaler kojeg je Izraelac PRECRTAO jednom slikom "ZAPALIO" društvene mreže! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Smena Baraka Bahara posle neuspeha u 171. Večitom derbiju i promocija Vladana Milojevića u novog-starog trenera Crvene zvezde (zakazana za četvrtak u 13.00) donosi pitanje ko će od fudbalera "preživeti" zimu na Marakani.

Odavno se zna da je Izraelac precrtao Aleksa Viga, iako je argentinski bek pobedonosnim golom u 169. okršaju večitih rivala (1:0) ušao u srca delija, pa se ovaj defanzivac među prvima nalazio na izlaznim vratima stadiona "Rajko Mitić".

Pretpostavlja se da će dolaskom Milojevića, omaleni "gaučos" dobiti veću minutažu, a nije propustio priliku ni da "odgovori" Baharu koji je u međuvremenu smenjen.

Foto: printscreen/Instagram

Aleks Vigor

Argentinski fudbaler je postavio fotku u Zvezdinoj opremi, na kojoj namiguje. To može značiti i poruku navijačima da je spreman za nove izazove pod novim trenerom, ili je ovo jednostavno poruka za Bahara, koji ga se olako odrekao.

Ostaje da se vidi da li će Aleks Vigo biti u Milojevićevim planovima na proleće ili će se, kako je prvobitno bilo planirano, vratiti u River Platu i napustiti Crvenu zvezdu.

Prvak Srbije je jesen završio sa tri poraza, pošto je prethodno izgubio od Čukaričkog i Voždovca na gostovanjima, dok je u Ligi šampiona takmičenje završio u grupnoj fazi kao poslednjeplasiran i oprostio se od evropske priče za ovu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading