NEMA KRAJA SENZACIJAMA U KUPU ITALIJE! Bolonja IZBACILA Inter! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.12.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik odlučen posle produžetaka.

NEMA KRAJA SENZACIJAMA U KUPU ITALIJE! Bolonja IZBACILA Inter! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veliko iznenađenje u osmini finala Kupa Italije napravio je Frozinone u utorak veče kada je eliminisao Napoli, a istu stvar uradila je i Bolonja protiv Intera.

Dvostruki uzastopni osvajač ovog takmičenja izbačen je iz kupa, pošto su nero-azuri poraženi na "Meaci" od gostiju sa "Del Are" posle produžetka rezultatom 1:2.

Golova nije bilo u prvih 90 minuta minuta, a onda mnogo uzbuđenja u dodatnih 30. Najpre je Inter poveo već u 90+2. minutu preko Augusta i činilo se da je pitanja prolaska dalje rešeno.

Međutim, gosti su uzvratili na opšte iznenađenje u 112. minutu preko Beukemea. Kad se mislilo da će ekipu koja prolazi dalje da odluče penali, gosti su još jednom šokirali domaće.

Gosti su do drugog gola i velike pobede došli u 116. minutu kada je Ndoje zatresao mrežu Audera i odveo svoju ekipu u četvrtfinale Kupa Italije.

Bolonja će se u četvrtfinalu sastati protiv Fiorentine, koja je eliminala Parmu (5:3) posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading