NBA NEMA MILOSTI! Sudija koji se OGREŠIO o Jokića dobio DRAKONSKU kaznu!

Autor:

Sport

21.12.2023

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga duga pauza zbog propusta.

NBA NEMA MILOSTI! Sudija koji se OGREŠIO o Jokića dobio DRAKONSKU kaznu!

Foto: Tanjug/AP

Sudija koji je isključio Nikolu Jokića zbog "prigovora" na meču protiv Čikaga, Musa Dager nije se pojavio na terenima NBA lige od pomenute utakmice protiv Bulsa!

Prema navodima novinara Harisona Vinda, sudija koji ima sirijsko poreklo i rođen je u Homsu već sedmu noć uzastopno nije bio delegiran za utakmice NBA lige, što se može smartati veoma dugim periodom.

On naime nije bio na spisku sudija ni za mečeve koji su se igrali prethodne noći, a navijači su počeli da se pitaju da li to ima veze sa Jokićevim isključenjem?

 

 

Podsetimo, sudija je tada rekao da je srpski centar koristio neprimeren jezik i da je to bilo dovoljno da ga pošalje u svlačionicu, što je obrazloženje koje se nije baš dopalo navijačima, a ni medijima u SAD.

Ostaje da se vidi da li NBA liga na ovaj način praktično kažnjava Musu Dagera zbog lošeg suđenja ili će se on eventualno pojaviti na nekom meču u skorije vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading