VIKI MAHERKA ZA NEKRETNINE: Pevačica prodala LUKS VILU, pa pazarila TRI STANA na elitnoj lokaciji!

Autor:

Zabava

25.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković ponovo pokazala da je maherka!

VIKI MAHERKA ZA NEKRETNINE: Pevačica prodala LUKS VILU, pa pazarila TRI STANA na elitnoj lokaciji!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata srpska pevačica Violeta Viki Miljković je pre nekoliko godina odlučila da proda vilu na Bežanijskoj kosi i da se preseli sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom u luksuzan stan u centru grada. Ova odluka je izazvala dosta pažnje u javnosti, ali to je bio tek početak Vikičinog ulaganja u nekretnine.

Novi stan u centru grada je opremljen po poslednjoj modi, što je izazvalo divljenje mnogih. Viki je pokazala da ima izuzetan ukus za uređenje enterijera i da prati najnovije trendove u dizajnu domova.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Viki Miljković

 


Mediji su preneli da je Viki pazarila još dve nekretnine, koje je navodno dala na izdavanje. Oni koji su imali priliku da posete ove stanove tvrde da odišu luksuzom, a posebno je zapažena terasa jednog stana na koju je Viki postavila džakuzi.

Pre dve godine, Viki je kupila čak tri stana u elitnom beogradskom naselju, uloživši ukupno oko 1.500.000 evra. Za jednu od ovih nekretnina je izdvojila čak pola miliona evra, što svedoči o njenom visokom standardu i želji za udobnošću i luksuzom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković pozira pred fotografima

 


Viki Miljković je pokazala da osim uspešne karijere u muzici, takođe ima talenat i interesovanje za investiranje u nekretnine. Njeni prostori su sinonim za luksuz i stil, što je samo još jedan segment života ove popularne pevačice koji izaziva pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading