OVAKO IZGLEDA LUKS STAN VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica ga okitila skupocenom dekoracijom, ove kadrove viđate samo na filmovima!

Autor:

Zabava

28.11.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković oduševila sve pratioce!

OVAKO IZGLEDA LUKS STAN VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica ga okitila skupocenom dekoracijom, ove kadrove viđate samo na filmovima!

Foto: Instagram.com

Pevačica Viki Miljković svake godine pokazuje svoju posvećenost u kićenju svog doma za praznike, a ove godine to je luksuzni stan u Beogradu na vodi. Na društvenoj mreži Instagram, Viki je detaljno prikazala proces kićenja, ističući da je obratila pažnju na svaki detalj. Ovo nije prvi put da Viki pokazuje svoj smisao za detalje i luksuz, što dodatno potvrđuje njen stil i standard.

Pored kićenja stana u Beogradu, Viki Miljković i njen partner Taške sve češće borave u Istanbulu gde planiraju da kupe nekretninu. Prema rečima domaćih medija, par je već pronašao stan koji im se posebno dopao i koji vredi oko 500.000 evra.

Pevačica Viki Miljković sve češće boravi u Istanbulu, gde sada planira da kupi stan, prenose domaći mediji.

 

 

- Viki i Taške su se odlično snašli u Istanbulu. Slobodno se može reći da je to njihova druga kuća. Tamo im je posao, lepo rade, a sada je došlo vreme i da pazare nekretninu za sebe. Stanovi tamo nisu nimalo jeftini, naročito ako se nalaze u određenim kvartovima. Sve je papreno skupo. Jedna nekretnina im se posebno dopala i ona vredi oko 500.000 evra. Nalazi se u delu gde živi Emina. Puca pogled na najlepši deo grada. Možda se Emina i Viki i poznaju, to već ne znam, ali znam da je Miljkovićeva već i jezik savladala. Odlično joj ide. Ne verujem da će se preseliti iz Srbije u Tursku, ipak je ovo njihova domovina, ali da će sebi uskoro obezbediti oazu mira da ne borave po hotelima i privatnim apartmanima to sigurno - priča izvor za domaće medije.

Pevačica Viki Miljković ne krije sreću zbog poslovnog uspeha kada je biznis u pitanju.

 

- Na svakih 15 dana neko od nas mora da ode u Tursku, ili Taške ili ja. Uglavnom sam ja odlazila poslednjih nekoliko puta. Mi tamo uživamo, Istanbul je fenomenalan grad. Oni su hedonisti u svakom smislu te reči. Mi tamo volimo i izlaske i sve, ali toliko budemo umorni od posla da uveče odemo samo na neku večeru. Njihov spa obožavam, kao i turska kupatila, hamame. Tamo legnem i uživam - ispričala je Viki nedavno za domaće medije.

Viki Miljković ne krije sreću zbog poslovnog uspeha i čestih poslovnih putovanja u Istanbul. Ona ističe da je tamo uživala i u izlascima, ali da je posao bio prioritet. Pohvalila je turska kupatila i spa centre, ističući da je Istanbul fenomenalan grad.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading