Vučević sa Bocan-Harčenkom: Zahvalni na podršci koju Ruska Federacija pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje!

Autor:

Vesti

28.11.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom susreta predstavljen je i novi izaslanik odbrane Ruske Federacije, general-major Andrej Kindjakov, koji je nedavno preuzeo tu dužnost.

Vučević sa Bocan-Harčenkom: Zahvalni na podršci koju Ruska Federacija pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje!

Foto: FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKE SRBIJE/ nr

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević sastao se danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Bocan-Harčenkom, navedeno je u saopštenju.

Vučević je istakao zahvalnost Srbije na podršci koju Ruska Federacija pruža očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje.

Takođe, preneo je da je dugoročno strateško opredeljenje Srbije da zadrži status vojno neutralne države. Na sastanku je takođe razgovarano o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i u regionu.



Takođe, tokom susreta predstavljen je novi izaslanik odbrane Ruske Federacije, general-major Andrej Kindjakov, koji je nedavno preuzeo tu dužnost. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Milenko

28.11.2023 20:36

Rusija je tradicionalni prijatelj naše zemlje. Oduvek je poštovala teritorijalni integritet i suverenitet Srbije.

Marko

28.11.2023 21:00

Veliko hvala Rusiji što poštuje naš teritorijalni integritet

Sale

28.11.2023 21:01

Srbija zna da poštuje to što je Rusija uz nas kada nam je teško

Milos

28.11.2023 21:03

Ovo je dokaz da je naša zemlja suverena i nezavisna