"ZA NAS JE BUDUĆNOST SRBIJE PITANJE ŽIVOTA"! Aleksandar Vučić poslao naciji važnu poruku! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.11.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je na Instagram nalogu "avucic" objavio deo gostovanja u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić na TV Pink u kojem je naglasio da izbori nisu pitanje života i smrti za SNS, već da je za tu stranku budućnost Srbije ključno pitanje i pitanje života

"ZA NAS JE BUDUĆNOST SRBIJE PITANJE ŽIVOTA"! Aleksandar Vučić poslao naciji važnu poruku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/vesti tv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je za SNS budućnost Srbije ključno pitanje i pitanje života.

 

 

Predsednik Vučić je na Instagram nalogu "avucic" objavio deo gostovanja u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić na TV Pink u kojem je naglasio da izbori nisu pitanje života i smrti za SNS, već da je za tu stranku budućnost Srbije ključno pitanje i pitanje života.

- Mi smo toliko novca uložili u zdravstvo, toliko u inovativne lekove, 15 puta više dece lečimo. Mi nismo neodgovorni. Znate li koliko su oni nama na računu ostavili para? 80 miliona, a 400 miliona vam je potrebno da isplatite penzije, evra, u to vreme. Naši ljudi moraju da znaju da imaju ozbiljnu državu, odgovornu državu - istakao je Vučić.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Maja

18.11.2023 20:50

17.decembra glas dajemo za Srbiju koja mora da živi, da ide napred ka razvoju ka još boljoj budućnost. Glas za Vučića!

Miki

18.11.2023 21:03

Srbija nece nikad stati zahvaljujuci nasem predsedniku Aleksandru Vucicu. Ubedljiva pobeda Srpske Napredne Stranke

Vesna

18.11.2023 21:12

Srbija je u poslednjih deset godina u mnogim stvarima napredovala, u nekima više u nekima manje ali dolaskom prozapadne opozicije na vlast država se okreće u nazad. Zato Srbija ne sme da stane, u svemu onome što je počela i što još namerava da uradi.

Marija

18.11.2023 21:12

Izbor posve jednostavan ili lista Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane ili opozicija sa njenim političkim stavovima koji su suprotni našim nacionalnim interesima. Bukvalno prosto i jednostavno.