"IDEMO DA POBEDIMO UBEDLJIVIJE NEGO IKADA"! Vučić se oglasio nakon potpisivanja podrške listi SNS "SRBIJA NE SME DA STANE"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.11.2023

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hvala ljudima koji se tiskaju i koji žele da potpišu podršku za listu "Srbija ne sme da stane". Ali stvari će se videti na izborima, to je najvažniji dan, 17. decembar. Tada će se videti kakvu politiku podržavaju građani Srbije, istakao je Vučić.

"IDEMO DA POBEDIMO UBEDLJIVIJE NEGO IKADA"! Vučić se oglasio nakon potpisivanja podrške listi SNS "SRBIJA NE SME DA STANE"! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se večeras na zvaničnom Instagram nalogu, nakon što je svojim potpisom pružio podršku listi "Srbija ne sme da stane".

 

 

- Hvala ljudima koji se tiskaju i koji žele da potpišu podršku za listu "Srbija ne sme da stane". Ali stvari će se videti na izborima, to je najvažniji dan, 17. decembar. Tada će se videti kakvu politiku podržavaju građani Srbije. Ali ljudi moraju i da razumeju, da je pogled u budućnost nešto bez čega ne možemo. Jedan značajan deo puta smo prešli, podigli zemlju, oporavili je, sada je važno da nastavimo još snažnije, da bi zemlja bila sigurna - čuje se deo govora obraćanja predsednika na snimku.

U opisu snimka piše kratka poruka:

- Srbija ne sme da stane! Idemo da pobedimo i da pobedimo ubedljivije nego ikada.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (114)

Loading
Fića

01.11.2023 22:15

Raspoloženje naroda je više nego očigledno.

Tanja

01.11.2023 22:16

Pobeda je sigurna jer narod Srbije ceni i poštuje onog koji radi i trudi se da obezbedi bolji život i egzostenciju svim građanima a to je Predsednik Vučić.

Misterijanemoguca

01.11.2023 22:18

17. Decembar je dan kada Srbija pobeđuje,jer SRBIJA NE SME DA STANE.

Aleks

01.11.2023 22:24

Na osnovu broja gradjana koji su podrzali listu, pobeda je neizbazna. Samo dobra politika pobedjuje, rezultati, dela.