NA SPISKU I HRVATSKA! Evo koje zemlje stalno traže sankcije protiv Srbije zbog Kosova! Vučić odgovorio na važno pitanje!

Autor:

Vesti

30.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je tokom gostovanja u emisiji "Ćirilica" reakao je da ćemo uvek biti pod pritiskom zbog Kosova i Metohije.

NA SPISKU I HRVATSKA! Evo koje zemlje stalno traže sankcije protiv Srbije zbog Kosova! Vučić odgovorio na važno pitanje!

Foto: Pink

Za kažnjavanje Srbije uvek su bili Hrvatska, deo skandinavskih i baltičkih zemalja, kaže Aleksandar Vučić.

- Nikad neću reći ko je šta je rekao. Ne mogu da kažem da meni neko lično preti, ali to se radi kroz tzv. prikrivene pretnje našoj zemlji. Ono što ja ne mogu da razumem kada se prave da ne vide ono što ja znam da vide - kaže predsednik Vučić.

Ističe da nikada neće razumeti zašto autošovinisti imaju potrebu da rade protiv svoje zemlje.

- Kad tražite sankcije protiv Vučića, to su sankcije protiv vaše zemlje. Kada je predsednik jedne zemlje pod sankcijama, to nije dobra poruka za jednu zemlju. Čime sam to zaslužio? Time što možete da radite šta hoćete u ovoj zemlji? Time što možete da kršite zakon i da protestujete na svakom mestu? - pitao je on.

Kaže i da je ponosan na politiku samostalnosti i suverenosti.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (51)

Loading
Aleks

30.10.2023 22:08

Nista cudno od njih. Jadno.

Kristina

30.10.2023 22:17

Srbija gleda svoje interese i ne zanima je niko.

Caca

30.10.2023 22:20

Srbija je zemlja mira i gleda samo sebe i svoje interese!

Nortman

30.10.2023 22:30

Dobro je da je Hrvatska protiv nas jer bismo morali da se zapitamo šta nije u redu sa nama da nas Hrvatska podržava. U svakom slučaju u pitanju je zemlja koja važi za najvećeg prosjaka u EU, tako da na njih ionako niko ozbiljno ne obraća pažnju.