TEA TAIROVIĆ SE U SRBIJU VRATILA PUNA DOLARA: Evo kako je reagovala na pitanje o NOVCU, njena reakcija sve govori (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako je pevačica reagovala kada smo je pitali koliko je zaradila u Americi!

Pevačica Sanja Vučić, nekadašnja članica grupe "Hurricane" koja je krenula putem solo karijere, večeras proslavlja izlazak svog albuma prvenca koji je nazvala "Remek-delo", a na promociji se pojavila i njena koleginica Tea Tairović, koja se nedavno vratila sa američke turneje.

- Srećna sam i uzbuđena, sjajno je bilo, ali i naporno! Vratila sam se sa turneje zadovoljna, prepuna utisaka i dobre energije - istakla je popularna folk zvezda, a kada smo je u pitali da li se u rodnu zemlju vratila i "puna dolara", njena reakcija je nasmejala sve.

Republika

Foto: Republika TV

Tea Tairović

Inače, Tairovićeva je pred našim kamerama priznala da već sutra ujutru leti za Australiju, gde se njena turneja nastavlja, te istakla da strah od letenja savladava - alkoholom.

- Ujutru putujem na australijsku turneju. Inače se plašim aviona i pripremam se psihički. Tremu savladam ponekom čašom vina - priznala je Tea za Repbuliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading