SRBIJA ĆE ZAPANJITI SVET! Vučić otkrio plan za najveći akvarijum u ovom delu Evrope

Autor:

Vesti

02.05.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozni planovi za gradnju Ekspoa i akvarijuma

SRBIJA ĆE ZAPANJITI SVET! Vučić otkrio plan za najveći akvarijum u ovom delu Evrope

Foto: Printscreen RTS


Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, nedavno je dao izjavu za RTS u kojoj je najavio gradnju Ekspoa i akvarijuma u blizini ušća. Ovi projekti predstavljaju najnovije ambiciozne planove za unapređenje turističke ponude u Srbiji.

Ekspo - nova atrakcija u blizini ušća

Jedan od najznačajnijih planova koje je predsednik najavio jeste gradnja Ekspoa u blizini ušća. Ovaj projekat će biti podzemni kompleks i planira se da bude jedan od najvećih u ovom delu Evrope. Ova inicijativa predstavlja izuzetnu priliku za unapređenje turizma u Beogradu i celoj Srbiji.

- Ekspo je i akvarijum najnoviji koji ćemo da gradimo u blizini ušća, pod zemljom, da bude jedan od najvećih u ovom delu Evrope - najavio je on. 

- To Srbija do sada nije imala, dodaje predsednik i navodi da će se Ekspo iskoristiti da rastu i drugi delovi Srbije - i Niš i Novi Sad...


Akvarijum kao dodatna turistička atrakcija

Pored Ekspoa, predsednik Vučić najavio je i izgradnju akvarijuma u blizini ušća. Ovo će biti jedan od najnovijih i najatraktivnijih akvarijuma u regionu, dodatno obogaćujući turističku ponudu Beograda.

Ekspo kao podsticaj za razvoj drugih delova Srbije

Predsednik je istakao da će se Ekspo iskoristiti kao podsticaj za razvoj i drugih delova Srbije, navodeći Niš i Novi Sad kao gradove koji će imati koristi od ovog projekta. Ova inicijativa predstavlja važan korak ka ravnomernom regionalnom razvoju.

Ovi planovi predstavljaju značajan korak ka unapređenju turističke ponude u Srbiji i doprineće pozicioniranju zemlje kao atraktivne destinacije za posetioce iz celog sveta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Teona

02.05.2024 20:01

Bravo Vučiću najjači si

Remington

02.05.2024 20:02

Neke od ovih projekata samo smo mogli da sa čežnjom gledamo kod nekih drugih u nekim bogatim zemljama, a sada možemo sami da izgradimo.

Maja

02.05.2024 20:22

Akvarijum, a takodje ce biti jos tematskih parkova koji ce se naci na EXPO 2027.

Miki

02.05.2024 20:27

Svaka čast za inovacije. To treba Srbiji! Više turista - više priliva u nasu lepu Srbiju! Nova Vlada obećava!