"MORE MARKO, NE ORI DRUMOVE"! Danijela Vujičić patosirala Marka Jakšića!

Autor:

Vesti

16.11.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U otvorenom pismu Aleksandru Vučiću u svakom pasusu je pošao od sebe i svojih prljavih tragova na Kosmetu, kaže Vujičić o Marku Jakšiću.

"MORE MARKO, NE ORI DRUMOVE"! Danijela Vujičić patosirala Marka Jakšića!

Foto: Tanjug/printscreen

Kandidatkinja s KiM za poslanika ispred liste “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” Danijela Vujičić otvorenim pismom se obratila Marku Jakšiću za koga je rekla da je "narodu ostavio samo ukus džibre i Aljbina".

Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

- Marko Jakšić nekada neprikosnoveni vladar iz senke severa Kosova i Metohije čiju senku nisi smeo da zgaziš niti potpis na malverzacije da vidiš, bez koga ni muva nije smela da preleti, sada se u otvorenom pismu  obraća predsedniku Aleksandru Vučiću jer je prozvan i ljut zbog navodnog dirigovanog pitanja Gordanr Uzelac novinarke TV Pink.

- Gle čuda. U otvorenom pismu Aleksandru Vučiću u svakom pasusu je pošao od sebe i svojih prljavih tragova na Kosmetu.

Republika

Foto: Printscreen/TV Nova

Marko Jakšić

 

- Kontradiktoran kao i obično, sročio je pismo koje više liči na demanti samog sebe. Jasno je, nema šta da izmisli o Vučicu pa rola laži kao onomad džakove sa "lovom" koje je dobijao za zaposlene u bolnici od UN 2000. godine.

- Ajmo redom. Majstore (u tvom maniru obraćanja) nema većeg manipulatora od tebe. Kao što i sam znaš da izmisljaš svako slovo koje si napisao, srpski narod na KIM blanko potpisuje svaku izgovorenu rečenicu o Kosovu I Metohiji Aleksandra Vučića.

- Vučić nije mogao u Vladi Mirka Marjanovića da spreči bombardovanje SRJ, ali si ti mogao svog šefa Vojislava Koštunicu da sprečiš da ne pušta iz zatvora 1890 šiptarskih terorista, krvoloka. A i dragog ti Aljbina. Kada već pominješ pokojnog Olivera Ivanovića, odgovori zašto si ga proglasio izdajnikom zbog Koalicije Povratak. 

- Čim si se osetio ugroženim gazio si redom bez imalo časti i morala.
Ne bole te oslobođeni teroristi ali su ti smetali citiram te " izdajnici oko Olivera". 

- Sve koji ne misle kao ti zvao si stranim plaćenicima, ali si stranu valutu u džakovima, "ljubi ga majka" voleo pa i velelepne  nekretnine u inostranstvu i to na tom istom zapadu npr. u Londonu.

- Selo gori a baba se češlja. Samo da nema tvog potpisa. 

- Da, 17. marta 2004. godine patriota Vučić je bio u Kosovskoj Mitrovici i delio sudbinu srpskog naroda koju deli i danas, vidiš nije se promenio, nije kukavica, ali ti si bio i ostao “hrabar” da naređujes ali kukavica da staneš iza svojih dela. 

- U odnosu sa ljudima držao si se tvoje narodne :" kada je magare u blatu neka se valja".

- Poređenje da prof. dr Elek primi Đilasa kao što si ti Aleksandra Vučića 17. marta ne može biti isto jer Đilasa i njegovu listu čine ljudi koji su za nezavisno Kosovo i hoće Srbe da proglase genocidnim narodom, ali je vrlo zamislivo da tvog Slavisu Ristića pošalješ Đilasu.

- Opet Vučić kriv! Kriv je jer po pitanju KIM isti onaj Aca i nekada i sada. 

- Kao što je i realno da niko nije mogao da dobije posao u bolnici jer nije Jakšić, niti da popije rakiju a da nije Markova, tako si narodu ostavio ukus džibre i Aljbina.

- Kao što si se bojao za sebe majstore zbog posledica "demokratije" koju si narodu servirao, a od “hrabrosti” kasnije i svoje senke, za Vučića se ne boj on je patriota i to narod zna. 

- Na američkoj crnoj listi si bio i zbog korupcije. Eto prilike da podrškom Đilasu obeliš listu.

- More Marko ne ori drumova" Preorao si ih previše! “Braneći” Ustav svojim - nepočinstvima, korov tvoje politike nam je ostao.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Delfin

16.11.2023 13:05

Jakšić ne sme reč da kaže Vučiću što se tiče Kosova i Metohije jer je on prećutno odobrio puštanje šiptarskih terorista na slobodu. Drago mi je da mu je Danijela Vujičić odgovorila.

Dareks77

16.11.2023 13:53

Svaka čast Danijeli tako se razgovara sa političkim diletantima

Darijan79

16.11.2023 13:55

Tužno je da neko ko je godinama radio protiv interesa države danas nekoga kritikuje da nije tužno bilo bi smešno!

Mila

18.11.2023 20:55

Aleksandar Vučić je jedini spreman da se bori za bolju budućnost Srbije.