"IMPLEMENTIRATI SPORAZUM BEZ ODLAGANJA": Lajčak se sastao sa Bisljimijem (FOTO)

Autor: Tanjug

Vesti

06.11.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su se takođe dogovorili o narednim koracima, navodi Lajčak.

"IMPLEMENTIRATI SPORAZUM BEZ ODLAGANJA": Lajčak se sastao sa Bisljimijem (FOTO)

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak sastao se večeras sa zamenikom premijera privremenih prištinskih institucija Besnikom Bisljimijem i poručio da treba implementirati Sporazum o putu ka normalizaciji bez odlaganja ili preduslova.

- Upravo sam razgovarao sa Bisljimijem, što predstavlja nastavak nedavnog sastanka sa evropskim liderima u Briselu. Razgovarali smo o potrebi za potpunom implementacijom Sporazuma o putu ka normalizaciji, bez odlaganja ili preduslova. Dogovorili smo se, takođe, o narednim koracima - naveo je Lajčak na platformi X (Tviter) i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

Nešto ranije, portal Reporteri preneo je, pozivajući se na neimenovane izvore, da se očekuje da će Lajčak predstaviti opoziciji novi nacrt Statuta Zajednice srpskih opština i taj sastanak bi trebalo da počne sutra u 10 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading