ŠOK PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE: "Nisam želela da me gledaju kao žensko" Mia Borisavljević priznale sve o svojoj prošlosti!

Autor:

Zabava

28.11.2023

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević otvorila dušu!

ŠOK PRIZNANJE NAŠE PEVAČICE: "Nisam želela da me gledaju kao žensko" Mia Borisavljević priznale sve o svojoj prošlosti!

Foto: ST/Dragan Kadić

Mia Borisavljević

Lepa pevačica Mia Borisavljević jedna je od onih žena koja se u životu često lavovski borila kako bi postigla zacrtane ciljeve. Naporno je radila kako bi izgradila uspešnu karijeru, a o privatnom životu nije često želela da govori u medijima.

Ipak, bilo je onih trenutaka kada je osetila potrebu da se otvori i ispiča istinu, ali i pokaže, da je i ona, kao i druge žene često ranjiva i da joj ne prijaju neistine koje se u medijima pišu.

Foto: ST/Dragan Kadić

MIa BOrisavljević

 

Osim toga, jednom prilikom Mina je otkrila i kako se osećala dok je bila u pubertetu, a potom je priznala i koji je bio njen najstresniji period života i kako se sa njim borila. 

- To je bilo devedesetih... Kao mala, više sam volela da nosim mušku garderobu nego da se utežem i pokazujem obline. Bila sam najnaprednija od svih devojčica i nije mi bilo prijatno da fizički sazrevam tako rano. Inače, uvek sam imala više drugova nego drugarica u školi i nisam želela da me gledaju kao žensko, već kao ravnopravnu s njima. To se sve promenilo od osmog razreda, kada sam sazrela...

Ona je tada priznala da je mnogo puta bila pod ogromnim stresom, zbog čega nije mogla da zaspi sve dok se ne isplače. Na sreću, to se promenilo i danas je ostvarena žena, koja hrabro korača putem uspeha.

Foto: ST/Dragan Kadić

MIa BOrisavljević i Bojan Grujić

 

- Zaista se ne sećam toga... Ako sam to rekla, verujem da je bilo u mom najstresnijem periodu života, na početku karijere.

Mina se potom osvrnula i na jednu neprijatnu situaciju koja joj se desila, a od koje su mediji napravili dramu iako je zapravo bila sitnica.

- To je bilo nešto sitno i ne toliko pompezno koliko je na kraju ispalo u medijima. Jedno staklo je razbijeno, šteta rešena za dan, kamere su sve snimile, ali kad nešto dospe do novina, od muve se napravi slon, pa tako i ovo.

Mia se u poslednje vreme ređe pojavljuje u medijima, a takođe i manje nastupa, jer se posvetia privatnom biznisu, piše Story.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading