DEVOJKA IZ NIŠA PREŽIVELA HOROR U OČEVOM DOMU: "Silovao me je, a onda sam rodila njegovo dete"

Autor:

Hronika

28.11.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silovao me je prvi dan kada sam došla kod njega. Prećutala sam to - rekla je nesrećna devojka.

DEVOJKA IZ NIŠA PREŽIVELA HOROR U OČEVOM DOMU: "Silovao me je, a onda sam rodila njegovo dete"

Foto: shutterstock

Devojka S. M. prošla pakao u očevom domu u Nišu, a njena ispovest otkriva jezive detalje o zlostavljanju koje je pretrpela. Nesrećna žena prošla kroz traumatično iskustvo, ali sada se hrabro bori da ponovo uspostavi normalan život za sebe i svoje dete.

S. M. je otkrila da je od rođenja imala teško detinjstvo, bez roditeljske ljubavi i pažnje, što ju je dovelo do toga da završi u hraniteljskoj porodici veoma mlada. Nakon razvoda roditelja, otac joj se javio kada je napunila 18 godina i pozvao je da živi kod njega. Međutim, umesto sreće, S. M. je doživela pakao - otac ju je silovao i zlostavljao godinu i po dana. Čak je pokušao i da je uguši jastukom, ostavljajući je bez ikakve zaštite i podrške.

- Silovao me je prvi dan kada sam došla kod njega. Prećutala sam to. Nikome nisam rekla, bilo me je sramota. Nisam mogla ništa, morala sam da ćutim. Jednom je pokušao i da me uguši jastukom - rekla je žrtva.


Nakon što je hrabro odlučila da otkrije istinu svojoj majci i policiji, otkriveno je da je u petom mesecu trudnoće. S. M. je pronašla zaštitu u Sigurnoj kući u Sremskoj Mitrovici, gde se i porodila. Iako je dete predato u hraniteljsku porodicu, S. M. ima nadu da će ponovo biti sa svojom ćerkom.

- Na osnovu DNK analiza utvrđeno je da joj je biološki otac, moj otac monstrum. Dete ima 11 meseci. Morala sam da je dam u hraniteljsku porodicu, jer moram da radim, ali su mi obećali da ću moći da je obilazim i da ćemo da budemo u kontaktu. Bićemo opet nas dve zajedno - ispričala je ova nesrećna devojka.


S. M. sada traži posao i želi da se vrati u Sremsku Mitrovicu kako bi počela novi život. Njena hrabrost i odlučnost su inspiracija za sve žrtve sličnih trauma da pronađu snagu da se izbore za bolju budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading