VIKI PROGOVORILA O PORODIČNIM ODNOSIMA: Bila sam u zapećku, svi su bili okrenuti ka mom bratu

Autor:

Zabava

12.12.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Viki Miljković otkrila detalje iz detinjstva.

VIKI PROGOVORILA O PORODIČNIM ODNOSIMA: Bila sam u zapećku, svi su bili okrenuti ka mom bratu

Foto: republika.rs

Viki Miljković

Violeta Viki Miljković od malena je pokazivala talent i ljubav prema muzici, ali je njena porodica imala drugačije planove za žensko dete. Njima se ideja da postane član estrade nije dopala, već su priželjkivali da njen brat stvori muzičku karijeru. 

- Sve snage su bile usmerene u muzičko obrazovanje mog brata, on je odlazio na raznorazna takmičenja, a mi svi porodično smo ga pratili, tako da sam ja bila u zapećku. Danas razumem mog oca, jer ne samo da je bio prosvetni radnik, nego je i prošao mnogo toga u životu, pa je znao šta sve sa sobom nosi ovaj posao i hteo je da me zaštiti - ispričala je Violeta za Grand. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Viki Miljković

Inače u njenoj porodičnoj kući muzičari su bili česti gosti, a jednom prilikom je uspela da izmoli oca da pred njima nešto otpeva. 

 - U našu kuću su dolazili mnogi muzičari, ali su svi bili okrenuti ka mom bratu, a na mene niko nije obraćao pažnju. Jednom prilikom je bio tu i Riki Lugonjić. Svi su se okupili oko mog brata koji je svirao, oduševljavali su se, a moj otac je dogovarao sa njim da Vladica snimi ploču. Ja sam gledala iz prikrajka i navaljivala da otpevam barem jednu pesmu i otac je na kraju popustio - otkrila je svojevremeno pevačica za gore pomenuti medij. 

Podsećamo Viki svake godine pokazuje svoju posvećenost u kićenju svog doma za praznike, a ove godine to je luksuzni stan u Beogradu na vodi.

Foto: Instagram.com

Viki Miljković

Na društvenoj mreži Instagram, Viki je detaljno prikazala proces kićenja, ističući da je obratila pažnju na svaki detalj. Ovo nije prvi put da Viki pokazuje svoj smisao za detalje i luksuz, što dodatno potvrđuje njen stil i standard.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading