NIKADA NE BIH PREUZEO CRVENU ZVEZDU! Bivši fudbaler Partizana OŠTAR!

Autor:

Sport

25.12.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šansa za to je nula"

NIKADA NE BIH PREUZEO CRVENU ZVEZDU! Bivši fudbaler Partizana OŠTAR!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska legenda Partizana i sadašnji trener Krasnodara Vladimir Ivić koga navijači pamte i po tandemu sa Sašom Ilićem. pričao je za ruske medije kako nikada ne bi seo na klupu Crvene zvezde. Ova polusezona na klupi "bikova" mu je bila kao iz snova, s obzirom na to da je predvodio svoj tim do titule jesenjeg šampiona, pa je tamošnje novinare zanimalo da li bi postojala šansa da nekada preuzme crveno-bele.

Ivić je 1998. stigao u Partizan iz rodnog Zrenjanina, gde se zadržao sve do 2004. godine.

- Šansa za to je nula. To u Srbiji nije moguće. Počnimo činjenicom da oni sami nikada neće kontaktirati sa mnom. Znaju da ću odbiti, čak i ako mi daju sve što želim. U Srbiji je o tome zabranjeno i razmišljati, a ne raditi. Ali poštujem Crvenu zvezdu – moj brat (Ilija) je igrao za njih, kaže Ivić, koji je karijeru završio u PAOK-u.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Ivić iz vremena dok je nastupao za Partizan

Podsetio se i večitih derbija.

- Svaki večiti derbi je lud. Sećam se da smo igrali u gostima, a meč je prekinut u trećem minutu jer su navijači oba tima upali na teren i započeli tuču. Odmah smo otrčali na podtribinu kako ne bismo imali problema. Ne zaboravite ovo – veoma je opasno! Partizan je deo mene od moje šeste godine, iskren je bio bivši fudbaler crno-belih.

Ivićev Krasnodar jesenji je šampion u Rusiji sa 38 bodova, dva više od Zenita. U januaru je preuzeo klub, a prethodno je vodio PAOK, Makabi Tel Aviv u dva maha, kao i Votford.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading