DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ OTKRIO ZA KOGA NAVIJA: U svoje vreme sam bio...

Autor:

Sport

21.12.2023

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije pripadnik današnjeg fudbala.

DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ OTKRIO ZA KOGA NAVIJA: U svoje vreme sam bio...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Doktor Branimir Nestorović se u poslednje vreme nalazi u centru pažnje javnosti zbog upliva u politiku, te se vrlo često mogu videti njegove tvrdnje koje je davao kako u jeku korone tako i sada. Međutim, mnoge zanima i za koga navija i kako gleda na sport, odnosno da li mu je u srcu Crvena zvezda ili Partizan.

Ni za koga. Nekada sam navijao za Partizan, međutim, ovo je jad i beda što je preteklo, toliko tužno. Moraš stvarno da voliš mnogo fudbal i bilo koji sport da navijaš za ove timove. Oni sada na liče ni na šta. U svoje vreme sam bio partizanovac zato što je moj otac bio, mislim da to ide porodično. A i, mnogo više ima zvezdaša. To je interesantno, ovi što navijaju za Partizan vole da se razlikuju - rekao je Nestorović jednom prilikom za Telegraf.

Nije zadovoljan stanjem u fudbalu, pa više voli da pogleda druge sportove.

- Ona (košarka) mi je lepa. Volim tenis da pogledam kada je dobar meč, ali su malo predugi ti mečevi za moje živce. Volim da gledam Novaka Đokovića - zaključio je Nestorović.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Podsetimo, pre nešto više od godinu dana su se u javnosti pojavile priče da u Beogradu postoji i aktivno deluje tajno društvo koje je posvećeno proučavanju lika i dela Nikole Tesle, a među članovima koji se redovno okupljaju su, navodno, upravo Branimir Nestorović, te najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Jedan član ovog društva je govorio za Republiku.

- Novak Đoković, kad god je u Beogradu, prisustvuje sastancima. Nikad ne propusti priliku da se vidimo. Nema tu nikakve velike tajne, svi smo mi dobri poznavaoci Tesle, koliko je to, naravno, moguće. Ali, pre svega, poštovaoci njegovog dela - objasnio je tom prilikom naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading