EMOTIVNA PORUKA GROBARIMA: Partizan te ZOVE! Svi u CRNO-BELI hram! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo važan duel za crno-bele.

EMOTIVNA PORUKA GROBARIMA: Partizan te ZOVE! Svi u CRNO-BELI hram! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde danas (sreda, 20. decembar) od 18 časova u Humskoj igraju 171. večiti derbi, u okviru odloženog devetog kola Superlige Srbije.

Iz tabora crno-belih objavljen je video kao poziv svim pristalicama kluba da se večeras nađu na stadionu JNA, te poguraju svoje miljenike do pobede.

Glavni akter snimka je Svetozar Marković koji se priseća raznih momenata koji su crno-belima ostali u lepom sećanju sa nekih prethodno odigranih derbija.

 

 

Crvena zvezda je nedavno, nakon dva uzastopna kiksa večitog rivala protiv niškog, odnosno kragujevačkog Radničkog, zauzela prvu poziciju posle višemesečne pauze i u ovaj susret ulazi sa prvog mesta i dva boda prednosti u odnosu na crno-bele.

Oba trenera su u utorak na konferencijama za medije izjavila da imaju probleme sa povredama, ali se čini da je Igor Duljaj gore prošao, pošto će u vatru morati da gurne jednog igrača koji nema previše utakmica u nogama.

Naime, strateg "parnog valjka" je potvrdio da u timu neće biti Frenka Kanutea, a onda se pojavila informacija da problem sa povredom ima i Aleksandar Šćekić, koji je trebalo da uskoči u startnu postavu, pa će izbor pasti na mladog Mateju Stjepanovića.

Sa druge strane, zna se da će van protokola ostati nedovoljno oporavljeni Mirko Ivanić, kao i to da će u startnoj postavi biti Aleksandar Katai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading