BRAZILAC U PROBLEMU: Suđenje POČINJE u februaru! Preti mu devet GODINA ROBIJE!

Autor:

Sport

20.12.2023

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani za nekadašnjeg fudbalera Barselone.

BRAZILAC U PROBLEMU: Suđenje POČINJE u februaru! Preti mu devet GODINA ROBIJE!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar i Dani Alveš

Bivši fudbaler BarseloneDani Alveš, suočava se sa optužbama za silovanje.

Sudija je odobrio slučaj na osnovu svedočenja žrtve, očevidaca i forenzičkih dokaza, što znači da će 40-godišnjak morati da dokaže svoju nevinost. Incident se navodno dogodio 30. decembra prošle godine u noćnom klubu u Barseloni.

Suđenje počinje u februaru, potvrdio je sud u Barseloni.

Tužilaštvo traži devet godina robije i odštetu od 150.000 evra, kao i još 10 godina prismotre nakon odluženja kazne.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dani Alveš

 

Alveš, koji je trenutno u pritvoru, se od januara nalazi iza rešetaka, a sudija je odbio mogućnost puštanja na slobodu uz kauciju zbog rizika od bekstva.

Prema optužbi, Alveš, koji je bio na odmoru u Barseloni posle nastupa za reprezentaciju Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru, nasilno se poneo prema mladoj ženi koju je naterao na seksualni odnos, uprkos njenom protivljenju.

On je tokom istrage dao četiri različite verzije događaja, što je dodatno zbunilo istražitelje. Brazilac se sve vreme branio tvrdnjama da nije kriv, ali se čini da je dokaza protiv njega sve više.

Osim što je bio fudbaler Sevilje i Barselone, Alveš je igrao za još nekoliko renomiranih klubova poput Juventusa i Pari Sen Žermena. Takođe, bio je i reprezentativac Brazila još od 2006. godine, a tokom karijere odigrao je preko 100 zvaničnih utakmica za svoju zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading