DOSTIGLI SKORO TROCIFREN BROJ: Dinamovi huligani masovno izlaze iz grčkih zatvora!

Autor: P. Z.

Sport

20.12.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ovom krugu je pušteno još 16 Bed Blu Bojsa.

DOSTIGLI SKORO TROCIFREN BROJ: Dinamovi huligani masovno izlaze iz grčkih zatvora!

Foto: Ap photo

Veliki broj huligana koji navijaju za Dinamo iz Zagreba je letos uhapšen u Grčkoj nakon ubistva Mihalisa Kacurisa tokom tuče navijača hrvatskog prvaka i atinskog AEK-a, uoči kvalifikacione utakmice za Ligu šampiona.

Od tada su mnogi Bed Blu Bojsi pušteni na slobodu, nakon što je ustanovljeno da nisu odgovorni za ubistvo, a sada im se pridružilo još 16 navijača, potvrdilo je Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske.

- Prema informacijama koje je primila ambasada Hrvatske u Atini, na slobodu je pušteno još 16 hrvatskih državljana, što čini ukupni broj od 91 hrvatskog državljana puštenog na slobodu - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Republika

Foto: Ap photo

Bed Blu Bojsi

Grčki mediji navode da je ukupno podneto 95 zahteva za puštanje na slobodu, nakon ispitivanja.

Vlada će putem ambasade u Atini i dalje pomagati hrvatskim državljanima i održavati komunikaciju na svim nivoima sa grčkim odgovarajućim telima - dodaje se u saopštenju ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading