FUDBALER PARTIZANA PATI ZA DOMOVINOM! Natho otvorio dušu izraelskim novinarima!

Autor:

Sport

26.12.2023

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana duboko je uznemiren usled aktuelnih dešavanja.

FUDBALER PARTIZANA PATI ZA DOMOVINOM! Natho otvorio dušu izraelskim novinarima!

Foto: Starsport

Starsport

Fudbaleri Partizana okončai su sezonu kao jesenji šampioni Srbije pobedom u derbiju, te će zbog toga većina imati miran san. Bibras Natho nažalost je jedan od onih koji sebi neće moći da obezbede takav "luksuz", s obzirom na političke nemire kroz koje prolazi njegova rodna zemlja. 

Povodom sukoba, Natho je dao svoje mišljenje o zbivanjima i pružio javnosti uvid u sopstvena osećanja u danu kada je sve počelo. 

- Imali smo utakmicu 7. oktobra, probudio sam se i nisam znao šta se zapravo dešava. To je užasan čin ljudskih životinja, ne znam kako drugačije da ih nazovem. Hamas je, ne samo povredio zemlju iz koje dolazim već je iskoristio i moju veru da ostvare ciljeve što je sušta suprotnost od onoga šta ona predstavlja - rekao je igrač Partizana.

Republika

Foto: Starsport

Bibras Natho u dresu Partizana

Potom je zaključio rečima nade za svoju državu, moleći se da sukob što pre prestane. 

- Bio je to udarac šakom u stomak i još jedan u lice. Nisu laki dani za bilo koje ljudsko biće koje ima malo srca, katastrofalna situacija u svim smerovima. Samo neka se već završi - dovršio je Bibras Natho. 

Inače, Natho je musliman koji je karijeru počeo u Hapoelu iz Tel Aviva, a ovaj 35-godišnjak je još igrao za Rubin Kazanj, PAOK, CSKA Moskvu, Olimpijakos te Partizan gdje je od 2019. godine.

Ove sezone je na 25 utakmica postigao osam golova za Partizan te je dodao sedam asistencija, a za reprezentaciju Izraela je u 88 nastupa pogodio četiri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading