FK PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR: Crno-beli = EMOCIJA! (GALERIJA)

Autor:

Sport

26.12.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svečanosti su prisustvovali članovi Upravnog Odbora, trener Igor Duljaj, sportski direktor Ivica Kralj i brojni predstavnici medija.

FK PARTIZAN PROMOVISAO KALENDAR: Crno-beli = EMOCIJA! (GALERIJA)

Foto: star sport

FK Partizan promovisao je kalendar za 2024. godinu u poznatom beogradskom hotelu.

Teme kalendara su emocija, posvećenost, vernost, želja, tradicija, energija - upravo ono što je krasilo crno-bele ove godine.

Republika

Foto: FK Partizan

Biljana Obradović - PR Partizana

 

Lider Superlige Srbije u dobrom raspoloženju dočekuje nastavak sezone.

Sumirano je učinjeno, a stiče se utisak da se neće zadovoljiti "samo" titulom jesenjeg šampiona.

 

Prisutnima se obratio Milorad Vučelić predsednik kluba, kao i direktor Miloš Vazura.

Potvrđen je ostanak Igora Duljaja na klupi Partizana, a kako kažu čelni ljudi kluba, to se nikada nije dovodilo u pitanje.

- Što se tiče spekulacija za trenera, on je tu da da izjavu. Kada smo završili sezonu kao četvrti i kada su svi verovali da ćemo da menjamo trenera, što bi sad kad je prvi, bilo bi suludo. Igor Duljaj je trener Partizana, nismo pričali ni sa kim. Doneli smo odluku u junu da će da ostane i dali mu poverenje da nastavi da radi, jer je došao u jednom teškkom trenutku za Partizan kad smo ispali iz lige konferencija od šerifa, kada se povukao Gordan Petrić. Verovali smo da trebamo da mu damo prostora da napravimo tim po njegovim željama i Ivice Kralja. Mislim da smo to uradili dobro i mislim da igramo dobro u domaćem šampionatu - rekao je Miloš Vazura

Bilo je razgovora o pojačanjima, a direktor crno-belih oduševio je grobare potvrdivši da najbolji strelac tima Mateus Saldanja sigurno ostaje u klubu do kraja sezone.

Trener crno-belih zadovoljan je učinjenim, a kako kaže, za njega je najbitnija slika upravo ona koja krasi strane kalendara.

- Ovo je za mene najveća pobeda, ova slika zajedništva i iskrenog radovanja. Ovi momci ginu za Partizan, krvare. Mnogi od njih su igrali i bolesni i sa upalom pluća. Ponosan sam na svoj tim. Moja ekipa je pravi tim i to je bitnije od svakog prvog mesta - rekao je Igor Duljaj.

Ovom izjavom je sve rečeno što se Partizanove polusezone tiče. Stiče se utisak da igrači neizmerno poštuju trenera Igora Duljaja, a njihovo zajedništvo vidi se na terenu.

Fudbaleri će se okupiti desetog januara, kada će početi pripreme za nastavak sezone.

Do tada je na svima da napune baterije i spremno dočekaju borbu za titulu u Superligi Srbije, kao i za trofej u Kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading