NASTAVAK PREPUCAVANJA U PARTIZANU: Vazura ODBRUSIO Duljaju!

Autor:

Sport

25.12.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titula jesenjeg šampiona nije donela mir u redovima FK Partizan.

NASTAVAK PREPUCAVANJA U PARTIZANU: Vazura ODBRUSIO Duljaju!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Partizan završio je na najbolji mogući način 2023. godinu, pošto je u poslednjoj utakmici savladao Crvenu zvezdu i preskočio je na tabeli Superlige Srbije.

Igor Duljaj i njegovi "ratnici" pokazali su ogromnu želju, ali strateg crno-belih je i pored dobrog rezultata nezadovoljan. Prozvao je čelnike kluba u izjavi za domaće medije.

- Postoje neke stvari koje moraju prvo da se reše u klubu. Ja ne vodim politiku kluba, niti je to deo mog posla, ali jednostavno moramo da znamo da ja već sada imam imena koji su igrači koji bi trebali da još pojačaju konkurenciju. Međutim, postoje neke stvari koje moraju prvo u klubu da se reše da bi mogli igrači da dođu. Već u ovom trenutku dok pričamo, postoji pet kandidata za trenera Partizana - rekao je Duljaj za "B92", a ovom izjavom izazvao je mnogo polemike.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Nastavio je u istom ritmu.

- I onoga dana kada sam došao i tada su bili kandidati. To nije nikakva tajna, to je sve legitimno i uvek se čeka da se nešto dogodi da neko dođe u Partizan. To je legitimno pravo da Partizan zaštiti sebe u slučaju loših rezultata da mora da dođe do nekih promena. Partizan je isuviše veliki klub da bih se ja igrao sa Partizanom ili bilo ko da se igra. Niti sam u situaciji da ucenjujem Partizan. Moramo da igramo otvorenih karata, šta je to što je najbolje za Partizan? Neki put mi neko vređa inteligenciju, priča da imam njegovu podršku, a istovremeno pregovara sa drugim trenerima. Ja nisam u toj meri sujetan čovek, samo ne volim tu vrstu manipulacija ili neiskrenosti.

Duljaj nije imenovao nikoga lično, a ovim povodom kontaktirali smo direktora FK Partizan Miloša Vazuru, koji je ostao šokiran izjavom trenera crno-belih.

- Ne znam na koga je tačno mislio i ne prepoznajem se u njegovim izjavama. Moraćete njega da pitate ko mu tačno sprema zamenu - rekao je Vazura kratko i oštro za naš portal Republika.rs.

Ostaje da se vidi hoće li Igor odgovoriti ili će se na ovome priča završiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading